Върху БСП, върху ПГ и върху представители на БСП не

...
Върху БСП, върху ПГ и върху представители на БСП не
Коментари Харесай

Македония – нова и стара тънка червена линия

Върху Българска социалистическа партия, върху ПГ и върху представители на Българска социалистическа партия не е оказван напън от никого за отпадане на ветото за присъединението на РСМ в Европейски Съюз . Това стана ясно от коментара на социалиста Георги Свиленски в коридорите на Народното събрание.

Позицията на левицата остава непроменена - влизане на РСМ в Европейски Съюз, откакто извърши поетите задължения. Няма по какъв начин да се поддадем на напън, посочи той. За нас това е алена линия, която няма по какъв начин да прекрачим , безапелационен бе Свиленски, наблягайки, че това е и алена линия за всички български жители .
 Радев: Ветото към РСМ да не пада, до момента в който не признаят българите в конституцията си
Радев: Ветото към РСМ да не пада, до момента в който не признаят българите в конституцията си

Ние би трябвало да интегрираме сътрудници, а не проблеми

Ако Кирил Петков не се съобрази с това, съгласно народния представител, повече няма да е министър председател .

Позицията ни би трябвало да е единна във външната политика, разяснява Атанас Михнев от Политическа партия . Националният интерес на страната ни е след осъществяване на преговорната рамка Северна Македония да се причисли към Европейски Съюз, по думите му.

Той сподели, че би трябвало да се обърне внимание на напредъка в договарянията . Михнев не има вяра тематиката за РСМ да стане разграничителна линия в обединението. Нормално било в обединението да има нюанси в позицията . Според нашата партия Северна Македония би трябвало да извърши всички критерии, акцентира Михнев.

На 26 март 2021 година българският министър председател е дал единодушие РСМ и Албания да стартират договаряния за присъединение към европейската общественост . България е поела един ангажимент, който сама си е ветосала, което звучи много скандално в интернационалните връзки , счита депутатът от Политическа партия. Няма стихотворец ангажимент да падне ветото, увери Михнев.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР