Въпросът за женската привлекателност е вълнувал обществото винаги, като и

...
Въпросът за женската привлекателност е вълнувал обществото винаги, като и
Коментари Харесай

3 зодии, в които се влюбват всички мъже

Въпросът за женската прелест е вълнувал обществото постоянно, като и до през днешния ден си остава мистерия за какво по едни дами мъжете си губят мозъка, а други просто харесват. Безспорно, всички дами са умопомрачителни, само че астролозите дават призовите места точно на тези зодии:

3 място – Везни

Тя е необикновено женствена, като в това време е и интелигентна, красноречива и дейна. Попадайки в мъчно състояние, Везната може да стане безусловно безпомощна и да се държи като същинска лейди – да откри избавление в мъжко лице. Трябва да се означи, че дамите от тази зодия са известни със своята хубост и нежно лице, като изпитват омерзение към всичко непривлекателно.

Тя има изтънчени обноски, облича се с усет, обича скъпи бижута и се пробва да се обкръжава с разкош, само че освен това има чудесно възприятие за комизъм и изострен език. Същата изисканост важи и за мъжете до нея. Всичко в него би трябвало да бъде прелестно – от материалното състояние до външния тип. Везните избират креативен натури – артисти, артисти, писатели, художници, музиканти…

2 място – Водолей

Жената-Водолей имат високи условия, които не счита да занижава и мъжът тряббва да се отнася към нея с нужното почитание. Тя е чувствена и доста интелигентна. Водолеят обича купоните и постоянно е подготвена да одобри покана от някого, който харесва.

Непредсказуемостта на дамите от тази зодия ги прави забавни за другарство. Обаятелните и скромни Водолеи могат да поразят събеседника си с шадраван от пристрастеност. Жената от този знак постъпва по този начин както желае, без да се преценява с някакви условности. Поведението й от време на време е цялостна мистерия за близките.

Тя обича красивите неща, в това число и човешкото тяло. Така че похвали за фигурата й постоянно ще са уместни. Жената-Водолей вземат участие интензивно в живота на своя фаворит. А това се харесва на мъжете, тъй като те постоянно се усещат нужни.

1 място – Дева

Рейтингът на съблазнителните дами се оглавява от Девата. Тя е прочувствена колкото ддругите дами, само че умее добре да ръководи възприятията си. Вътрешните й желания съвсем постоянно остават загадка. Тя се държи съществено и с досстойнство. Истинска жена-загадка.

Тя може да бъде великодушна, търпелива и добра, само че и да остане целеустремена, хладна и да се подчинява постоянно на разсъдъка, а не на сърцето. Тя знае какво желае мъжът. Ако той самият не схваща, тя може да му проучва обстановката.

Девата е превъзходен анализатор. Целите й са практични и действителни при верен метод. Често в нея мъжете виждат ангел.

Тя е прелестна стопанка и майка, забавна спътница на мъжа. По предписание, наподобява добре чак до напреднала възраст. Единственият й минус е непоносимостта към рецензия. Ако някой пречи на житейските й възгледи, го оставя зад борда.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР