Въпросът за изгарянето на мазнини е особено важен за хората,

...
Въпросът за изгарянето на мазнини е особено важен за хората,
Коментари Харесай

Най-добрите храни за изгаряне на мазнини! Отслабвай хитро

Въпросът за изгарянето на мазнини е изключително значим за хората, които имат наднормено тегло. Той обаче е също толкоз определящ и за всички тези, които желаят да балансират добре своето хранене и да не претрупват организма си с непотребни калории.

Точно такива артикули са тези, които ще изброим, като като се изключи че не прибавят непотребни килограми, те спомагат за изгарянето на мазнини.

Вода

Ако пиете задоволително от нея, по-лесно ще премахнете наднормените си килограми. Недостигът на течности [забавя метаболизма и води неизбежно до намаление равнището на глюкоза в кръвта, до изнемощялост и виене на свят.

Зелен чай

 Зелен чай

Той освен предотвратява развиването на ракови кафези, само че и защищава организма от сърдечносъдови болести, както и спомага метаболизма. Доказано е, че в случай че изпивате по 5 чаши зелен чай на ден, ще изгорите към 70-80 калории.

Грейпфрут

 Грейпфрут

Изследвания демонстрират, че постоянната приложимост на този цитруса или най-малко на 150 мл сок от него води до понижаване на тежестта с към 2 кг за 2 седмици. Грейпфрутът понижава равнището на инсулин, което пък въздейства на охотата към яденето. Естествено, че колкото по-малко ви се яде, толкоз по-малко калории ще натрупате.

Канела

 Канела

Тя е с натурално сладостен усет и прелестен мирис, като даже може да замести рафинираната захар. 1/4 ч.л. канела, призната дружно с храната, спомага за ефикасното асимилиране на захарта и съответното и намаление на равнището в кръвта. Знаем, че високата кръвна захар е причина за струпване на мастни наслоявания.

Обезмаслени млечни артикули

 Обезмаслени млечни артикули

Тези артикули доставят организма с калций и усилват производството на хормона калциотрил, който е мощен катализатор в процеса на изгаряне на мазнини.

Белтъчини

 Белтъчини

Те са главната база за формиране на мускулна маса, а както е известно, колкото повече е тя, толкоз повече мазнини изгаря тялото ни. За усвояването на белтъчини се изразходват повече калории, в сравнение с за усвояването на въглехидрати и мазнини. Ето за какво артикули като пилешки гърди, риба, яйчен белтък, пуешко месо са богати на протеини и са съвършените помощници в битката за изгаряне на мазнини.

Пикантна храна

 Пикантни храни

Колкото и необичайно да звучи на някои, мощните и ароматни подправки също спомагат за изгарянето на мазнини. Те принуждават организма да се поти, като освен това усилват сърдечния темп, а това, от своя страна, води до интензивен метаболизъм. Разбира се, бъдете деликатни с пържената пикантна храна, с чипса и някои други сходни, които въпреки и пикантни, няма да оказват помощ в битката с непотребните килограми.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР