„Въпросът за гоненето на руски дипломати е обсъждан поне на

...
„Въпросът за гоненето на руски дипломати е обсъждан поне на
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Ръководството на ИТН проби дупка в лодката на управлението, не очаквам сега да поставя условия

„ Въпросът за гоненето на съветски дипломати е обсъждан най-малко на две съвещания “, разгласи той.

„ Днешното изключително закрито съвещание на Народното събрание, на което ще изслушаме шефовете на службите, ще бъде от огромна изгода, с цел да се разбере целият поток от информация и по какъв метод е взето това решение “, добави Андрей Гюров.

„ Ние сме свикали народен съвет още довечера, след края на съвещанията, на който да обсъдим обстановката. Явно на масата има нова информация, която би трябвало да бъде премислена. Засега не е тематика персоналният състав на бъдещото държавно управление. Ние ще поставим безусловно всички старания да постъпим отговорно и са не вкарваме страната в една спомагателна рецесия “, увери той.

„ От на следващия ден още веднъж сядаме на масата с нашите съдружни сътрудници, където би трябвало да почистим повдигнатите въпроси “, разясни Гюров.

„ Всички знаци, които получаваме сочат натам, че има много необятно търсене на единодушие за реализиране на държавно управление с първия мандат на „ Продължаваме Промяната “, уверен е той.

По думите му от „ Продължаваме Промяната “ са подготвени за избори: „ Въпросът за коалиране с други наши естествени сътрудници също е на масата “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР