Въпросът е логичен, след като Мария Габриел и Бойко Борисов

...
Въпросът е логичен, след като Мария Габриел и Бойко Борисов
Коментари Харесай

Делян Добрев изключи ПП от сметката. Другият вариант са избори

Въпросът е логически, откакто Мария Габриел и Бойко Борисов оповестиха " заледяване " на договарянията за ротационно държавно управление. Съгласие за кабинет с 18-месечен небосвод имаше единствено допреди няколко дни. Разпространеният от отделилия се от Политическа партия народен представител Радостин Василев запис обаче постави всичко на пауза. По-рано през днешния ден Даниел Митов от ГЕРБ уточни, че е допустимо договарянията да бъдат обновени, в случай че Политическа партия дадат заричане, че няма да ръководят болшевишки. 

Делян Добрев счита, че Христо Иванов е " ключът " към решаването на парламентарната рецесия и прикани " Демократична България " да " възмъжеят ", да прояват отговорност и да " спрат да се крият зад Политическа партия ", която съгласно Добрев е " пасмина от измамници, жадни за власт ". 

" Настават мъжки времена ", счита Добрев.

" И още нещо! Ако все пак, въпреки всичко се образува някакъв Франкенщайн с присъединяване на Асен Василев и Политическа партия, виновността за това ще е колкото на ГЕРБ, толкоз и на Христо Иванов и Демократична България ", добави той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР