Въпреки заявения отказ от повече коментари по темата актрисата Диана

...
Въпреки заявения отказ от повече коментари по темата актрисата Диана
Коментари Харесай

Диана Димитрова: Срам ме е, общество с ампутирани крака няма място в Шенген и в ЕС

Въпреки декларирания отвод от повече мнения по тематиката актрисата Диана Димитрова, която в края на ноември показа, че преди пет години по време на работа е станала жертва на принуждение, продължава битката си с отрицателните мнения против нея в профила й във фейсбук. Освен поддръжка и разтуха, тя показа, че получава доста ненавист, обиди и закани.

„ Тази заран разбрах, че изборът ми е бил най-правилен през тези пет години. Искам да ви задам един въпрос. Според вас обикновено ли е след толкоз... симпатична вест, която споделих на моята другарка, когато се случи, ние с нея да се радваме и в същото време болните хора под обявата да не престават да ми пожелават да ме пребиват и мен и децата ми, които даже ги нямам още. Пожелания най-много от женски пол! И бяха шокирани за какво съм ги изтрила?! Аз съм в потрес “, уточни Димитрова.

Преди дни актрисата се е похвалила, че знаменит режисьор я следва в новия й инстаграм, само че вместо поздравления, е получила голяма доза негативизъм.

„ Пожеланията на база какво са благи пациенти? Жълта медия и клюки? Източници без имена, вкарани в професионални категоризации? На каква база? През миналата седмица бях избрана като политическа пионка, кур*а, психологично болна, циркаджийка, педофил, разбивачка на фамилии и още една торба неистини “, написа Диана Димитрова в ядосан пост в обществените мрежи

„ Болните хора нямат място в моята персонална страница. Онези пожелания ще оставя в старите изявления, тъй като са лакмус на обществото ни, само че да, ще ви търкам и препречвам към този момент, тъй като не сте почтени за присъствате в моята страница, където приказвам за изкуство. Общество с ампутирани крайници няма по какъв начин да стигне до естествените полезности, като емпатия, няма по какъв начин даже да се допре до нюансите на емпатията. Това общество няма място освен в Шенген, няма място и в Европейския съюз. Срам ме е “, уточни още актрисата.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР