Въпреки възраждането на бичите настроения на пазара, цените на Maker

...
Въпреки възраждането на бичите настроения на пазара, цените на Maker
Коментари Харесай

MKR и AVAX остават на заден план: Възходът на VC Spectra към крипто величието!

Въпреки възраждането на бичите настроения на пазара, цените на Maker (MKR) и Avalanche (AVAX) не съумяват да създадат усещане, което кара вложителите да търсят други възможности. 

Според специалистите възходът на VC Spectra (SPCT) се чака да надмине този на Maker (MKR) и Avalanche (AVAX), като по този метод се утвърди като видна единица в своята област.  

В последна сметка платформата набра над $2.4 милиона по време на своята частна/сийд продажба, демонстрирайки капацитета си за обилни облаги.

> > КУПEТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА < <

Maker (MKR) лимитира потребителите от Съединени американски щати: Може ли това да докара до миграция?

Maker (MKR) имаше обещаващо бичо рали в средата на юли 2023 година, само че цената означи спад през първата седмица на август. Към 13 август цената на Maker (MKR) е $1,229 .



Междувременно през последните седмици протоколът Maker претърпя доста асимилиране от страна на китовете , като родният му токен MKR стана очевидец на обилни депозити, суапове и натрупвания.

В една от забележителните транзакции взе участие RuneKek, създателят на MakerDAO, който на 6 август закупи 1,613 MKR, като обмени почти 1.61 милиона DAI. Средната цена на MKR по време на тази замяна беше $1,245.

От друга страна, от 7 август Maker (MKR) вкара ограничаване на достъпа на потребителите от Съединени американски щати до платформата за крипто заеми. Според специалисти от сектора това решение може да докара до миграция на доста консуматори от MakerDAO.

Въпреки това анализаторите предвиждат, че цената на Maker’s (MKR) може да доближи $1,263.31 доникъде на август. Междувременно една от различните платформи за децентрализирано финансиране (DeFi), към които минават вложителите на Maker (MKR), е VC Spectra (SPCT) .

Настроенията при Avalanche (AVAX) са бичи, макар вялото придвижване на цената

След спада до $12.97 в края на юли 2023 година, Avalanche (AVAX) към момента е на низходяща траектория.  

Към 13 август цената на Avalanche (AVAX) е $12.34 , което демонстрира нищожен 24-часов спад. За разлика от това, размерът на търговията на Avalanche (AVAX) се е нараснал с 14%, само че пазарната му капитализация е намаляла с към 1%.

На 25 юли Avalanche (AVAX) направи публично известие по отношение на стартирането на пазара на Avalanche Vista . Инициативата включва планувани разноски в размер на $50 милиона за токенизирани активи, с цел да притегли по-широка потребителска база и да увеличи пазарната си стойност.

Междувременно Avalanche (AVAX) показва бичи настроения макар неотдавнашните спадове на цените. Освен това анализаторите предвиждат, че цената на Avalanche (AVAX) може да доближи $12.9 доникъде на август.

Въпреки позитивната вероятност, Avalanche (AVAX) ще се нуждае от освен това от стартирането на Avalanche Visa, с цел да надмине VC Spectra (SPCT) .

VC Spectra (SPCT) води по облаги по отношение на първичните си цени на токените

VC Spectra (SPCT) е децентрализиран хедж фонд , който се концентрира върху вложения в ранен стадий като ICO. Платформата употребява изкуствен интелект, алгоритмични и систематични тактики за търговия и машинно образование , с цел да открива планове с висок капацитет с оптималната възвръщаемост и минимални опасности .

Потребителите на VC Spectra (SPCT) получават неповторими преимущества, в това число право на глас, ранен достъп до първични предлагания на монети (ICO), тримесечни дивиденти и назад изкупуване .

Освен това, като главно средство за замяна в екосистемата на VC Spectra, SPCT дава на потребителите достъп до разнообразни услуги на платформата.  

Създадена върху блокчейна на Биткойн, употребяващ стандарта BRC-20, SPCT е благонадежден децентрализиран механизъм за търговия, ръководство на активи и улеснение на транзакциите .

Токенът на VC Spectra, SPCT, се намира в стадий 2 на обществената предварителна продажба, като токена се търгува на цена от $0.011 , спрямо цената от стадий 1 от $0.008 . Инвеститорите от стадий 1 осъществиха възвръщаемост на инвестицията от 37.5% при прекосяването към стадий 2. Стойността на токена в стадий 3 ще се увеличи до $0.025 , което съставлява 212.5% облага по отношение на първичната цена на токена.

Освен това VC Spectra (SPCT) дава на всички депозити бонус от 25% . Когато предварителната продажба завърши, токените на VC Spectra (SPCT) ще се търгуват на стойност $0.08 , което съставлява 900% нарастване по отношение на първичната цена от $0.008 и 627% скок по отношение на настоящата цена.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login

Уебсайт: https://vcspectra.io 

Телеграм: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР