Въпреки извършената успешна операция, състоянието на детето не е добро,

...
Въпреки извършената успешна операция, състоянието на детето не е добро,
Коментари Харесай

Притеснителни новини за малкия Емо от Варна, семейството му се нуждае от подкрепа!


Въпреки осъществената сполучлива интервенция, положението на детето не е положително, излиза наяве от написаното в обществената мрежа преди два дни. 

" Мили донори и другари, с Емо през днешния ден пристигнахме в Турция!

Нашето борбено дете, което мина през 4 операции за 5 месеца ще бъде приет в болница в болница Мемориал! Състоянието му е отвън границите и е влошено посредством признаците на болестта и инфекцията! Отслабна фрапантно, само че посредством психичните лечения е малко е по-спокоен.

На първи стадий ще му бъде назначено медикаментно лечение и съгласно положението му и продължителността на лекуване ще създадат метод към другите стъпки, вероятно и анална манометрия. Ще се проследят и кръвните проучвания,особено тромбоцитите! Лечението му ще е дълго!

За страдание средствата по неговата благотворителна сметка, в която бяха събрани парички от проведените кампании в последните месеци са изчерпани.

Предоставям платежно с наличност по сметката от 7 лв. и 47 стотинки!

Малко след нова година ние още веднъж тръгнахме по пътя за триумфа! В последните месеци, заради утежняването на Емо ,ние не знаем какво е да си в къщи за непрекъснато! Какво е да си вкъщи! Турция стана част от нашият живот и живота на Емо в последните месеци. Той не може пълноценно да се радва и играе с братчетата си, тъй като не се усеща добре, а ние не можем да се отдадем на децата си, заради непрекъснатото неявяване в битката за здравето му!

Скъпи донори, приканвам ви от цялата си душа на майка и човек: Споделяйте!Нека този зов стигне до повече хора с огромни и положителни сърца и който с каквото може да помогне в нашата битка за пълностоен живот на нашия Еми!

Не е избрана сума за лекуването му, заради обстоятелството, че лекуването ще е в доста дълъг интервал от време и не е несъмнено какви манипулации ще бъдат осъществени!Преди всяко лекуване, операция и проект за лекуване, ще бъде предоставяна проформа-фактура от болничното заведение както до този стадий на лекуването! Точната причина за още веднъж показателните признаци не е открита, по тази причина лекуването ще продължи още незнайно за нас и лекарите време!

Ще вървим този път много дълго! Аз имам вяра в триумфа! Вярвам, че края ще се види напълно скоро и тъгите на детето ни ще свършат! Вярвам,че един ден ще се приберем вкъщи вечно! Вярвам,че Турция ще е един неприятен спомен за нас с Еми!Вярвам,че детето ни ще заиграе с братчетата си онази мечтана игра без болежка, без изнемощялост и без тъга и терзание! 

Вярвам,че ще прегърнем децата си, знаейки, че повече няма да се постанова да се връщаме в Турция за лекуване! Вярвам в триумфа! Вярвам в този ден! Вярвам, че ще успеем с помощта на вашата морална поддръжка и вашите отворени благородни сърца!!! Вярвайте и Вие!

Ще ви държа в течение на здравословното му положение и неговото лекуване сега в Турция!!!

Благодарим ви,че сте до нас!

Бъдете здрави! ", написа Силвия.

Можете да помогнете като дарите средства:

IBAN в бг левове към Банка ДСК с титуляр Емилиян Красенов Стефанов:

BG48STSA93000026548514

PayPal:[email protected]
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР