Приключи състезанието по английски език за ученици от пети клас

...
</TD
>Приключи състезанието по английски език за ученици от пети клас
Коментари Харесай

Награждават 140 ученици, отличени в състезанието по английски LET`S HAVE FUN

Приключи надпреварата по британски език за възпитаници от пети клас " LET`S HAVE FUN ". Церемонията за награждаване на отличените участници и учебни заведения ще се организира през днешния ден, 13.05.2024 година, от 16.30 ч.,  в експозиционен център " Флора “. На церемонията ще участват повече от 140 възпитаници, родители и публични посетители.  

Присъстващите ще бъдат поздравени с две осъществявания – на Ния Стоянова с песента " Try Everything “ и Боряна Стоянова с песента " Almost there “.

В надпреварата взеха присъединяване 318 възпитаници от 22 учебни заведения от община Бургас. Наградите ще връчи кметът Димитър Николов.

20 възпитаници бяха класирани преди всичко. Те ще получат грамота и златен орден. Тези, които са постигнали най-голям резултат – 99 и 98 т., ще получат грамота, златен орден и парична премия.

20 възпитаници са класирани на второ място. Те ще получат грамота и сребърен орден.

На трето място са класирани 16 от участниците, които ще получат грамота и бронзов орден.

18 възпитаници ще получат поощрителна премия и грамота.

Всички участници в надпреварата ще имат за спомен грамоти за присъединяване.

В отборното класиране за най-хубави резултати преди всичко е класирано ОУ  " Александър Георгиев-Коджакафалията ". На второ място е ОУ " Петко Р. Славейков “. На трето място са класирани ОУ " Васил Априлов “ и  ОУ " Любен Каравелов ".                      

Състезанието за пети клас се организира за втора година, като една от  задачите е да се наблюдава развиването на учениците, включени в Програмата за ранно чуждоезиково образование на Община Бургас.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР