Въпреки че все още не е изиграл нито един мач

...
Въпреки че все още не е изиграл нито един мач
Коментари Харесай

Александър Усик иска да предреди Кобрата в битката за световната титла

Въпреки че към момента не е изиграл нито един мач в кралската дивизия, украинският боксьор Александър Усик желае да предреди Кубрат Пулев и да се бие за международната купа. Това разгласи Еди Хърн, управител на някогашния международен първенец Антъни Джошуа. Според него Усик и екипът му лобират точно той да е идващият противник на спечелилия от реванша сред AJ и Анди Руис-младши.

Двамата ще се срещнат още веднъж на 7 декември в Саудитска Арабия. И по график спечелилият от този конфликт би трябвало да се изправи против наложителния кандидат на IBF Кубрат Пулев до 31 май 2020 година Само че Усик се надява да се бие с спечелилия като кандидат на Световната боксова организация (WBO).

" Победителят от мача сред Джошуа и Руис ще би трябвало да избира какъв да е идващият му противник. И тук ще имаме проблем, тъй като и Пулев, и Усик ще кажат - длъжен си да се биеш първо с мен. Усик в действителност желае да се бие за титлата”, съобщи Еди Хърн пред “Скай Спортс”.
 От IBF обаче са безапелационни, че техният кандидат Кубрат Пулев е с преимущество.

“Нашият човек е първи на опашката. Разбрали сме се с уредниците на реванша сред Джошуа и Руис, че нашият кандидат ще бъде идващият ", обявиха от IBF.
 Абсолютният първенец в полутежка категория Александър Усик отбрани четирите си пояса по решителен метод в края на предходната година, откакто нокаутира Тони Белю. Той трябваше да направи дебют в кралската дивизия против Карлос Такам на 25 май, само че мачът им пропадна поради травма в бицепса на украинеца.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР