Въпреки че все още чакаме официално потвърждение, изглежда почти сигурно,

...
Въпреки че все още чакаме официално потвърждение, изглежда почти сигурно,
Коментари Харесай

Ценовият шок на Samsung Galaxy може да ви убеди да се откажете от телефона си с Android точно сега

Въпреки че към момента чакаме публично удостоверение, наподобява съвсем несъмнено, че Samsung ще разкрие идната си партида от лъскави нови телефони Galaxy по-късно идващия месец. Всъщност някои клюки допускат, че можем да забележим, че гамата S24 ще получи своето грандиозно показване още на 17 януари, което значи, че остават единствено няколко седмици за очакване.

Ако това ви кара да мислите, че евентуално сте най-добре не купувайте настоящия Galaxy S23 през новогодишните разпродажби, тогава може да помислите още веднъж - несъмнено, в случай че цената е значима за вас.

Някои нови приключвания от екипа на GalaxyClub преди малко разкриха какъв брой S24 може да коства и наподобява, че по-премиум устройството Ultra може да получи нарастване на цената през 2024 година Всъщност може да ви коства към £50 повече, когато дойде в магазините.

Ако това не беше повода задоволително, с цел да обмислите закупуването на настоящия S23 Ultra, Samsung предлага някои големи тласъци за тези, които зарежат телефона си с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР