Въпреки че ще стане майка след около месец и половина,

...
Въпреки че ще стане майка след около месец и половина,
Коментари Харесай

За какво кралицата похвали Меган Маркъл

Въпреки че ще стане майка след към месец и половина, Меган Маркъл не употребява бременността за опрощение и продължава да извършва прецизно уговорките си на херцогиня.

Пътуването до Мароко в седмия месец наподобява рисковано за мнозина, само че там бъдещата майка показва повече от положително въодушевление. Явно е изпълнила и дилемите, с които е отишла, а държанието й няма да остане неоценено.
 Снимка 408850

Според източници от кралския двор, кралицата е останала очарована от Меган по време на визитата в Мароко. Въпреки че бе осведомена от разстояние какви ги прави брачната половинка на принц Хари, а не присъстваше на място, Елизабет Втора е повече от удовлетворена от чутото, както и от видяното на фотосите.

Тя е впечатлена от обстоятелството, че Маркъл извършва всичките си задължения с усмивка и за момент не показва, че не й е толкоз елементарно, колкот наподобява, тъй като е в напреднала бременност. Дори в противен случай - заразява близките с сила и харизмата си.
 Снимка 408858

Именно поради положителното си показване в ролята на херцогиня, Меган ще получи специфична признателност от Елизабет Втора , както и още няколко точки в актива си в неофициалното състезание с Кейт Мидълтън за купата " фаворитка на кралицата ", написа Express.

За Елизабет Втора и нейното потомство наподобява немислимо месец-два преди раждането да пътуваш хиляди километри и да обикаляш по през целия ден по задължения. Затова и тя е прелестно сюрпризирана от Меган.
 Принц Хари, Меган Маркъл и една смешка за бременността на херцогинята
Как принц Хари се пошегува с бременността на Меган

Точно в негов жанр

Подобни реакции не е имало по време на трите бременности на Мидълтън, тъй като тя страда от синдром, обвързван с тежко утринно неразположение, който я принуди да и зкара огромна част от деветте месеца на легло и в успокоение. Докато Меган до осмия месец е все так дейна и несъмнено съумя да извлече най-хубавото от обстановката.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР