Въпреки че науката отрича съществуването на призраци, това не означава,

...
Въпреки че науката отрича съществуването на призраци, това не означава,
Коментари Харесай

Не mренебрегвайте явил се ненадейно дух на близък починал!

Въпреки че науката отхвърля съществуването на призраци, това не значи, че те не съществуват. Много очевидци описват за срещи със свръхестествена мощ - нощни шумове, странни звуци. Немалко са и тези, които споделят за необяснимо придвижване и преместване на предмети в дома си.

Понякога призраците нахлуват в живота ни с съответна цел, да вземем за пример, с цел да предупредят за нещо, а от време на време просто да внушат боязън и да изгонят всеки човек, припарил на тяхната територия, в случай че приказваме за закупуване на къща от нови притежатели.

За това по какъв начин да не предизвикаме гнева им ако се окажем " лице в лице " с тайнствена мощ, разкрива астрологът, ясновидец и таро експерт Галина Янко:

Не подценявайте наличието на неземно създание

Ако усетите наличието на нещо невидимо до вас, в случай че чуете странни звуци и разберете, че това не е въпрос на фикция, не се опитвайте да отричате наличието на фантом. Духовете в действителност не харесват, когато хората ги пренебрегват и се преструват, че виновникът е прекомерно живото им въображение. В този случай призракът може да се разгневи и даже да стартира да хвърля разнообразни предмети, с цел да притегли вниманието.

Когато се сблъскате с нещо необяснимо, просто осъзнайте, че това не е сън или илюзия. Покажете почитание към призрака, като се опитате да поддържате връзка с него, употребявайки директни въпроси (например - „ Какво желаете от мен? “) или дъска Ouija (но наложително в наличието на експерт). Повечето призраци не съставляват опасност за хората и просто желаят да предадат някаква информация на живите.

Бъдете спокойни и другарски настроени

В основата си всеки фантом е централизация на избрана сила, която може да придобие неразбираеми контури на фигура и да се почувства със странни звуци. Понякога можете да срещнете доста зло създание, само че единствено в случай че други хора към този момент са съумели да го „ заредят “ с негативност посредством крясъци и закани.

Трябва да се държите умерено и общително с призраците, тъй че да не всмукват негативната сила на човек. Не обиждайте духа, не хвърляйте книги и чехли по него и в никакъв случай не го ругайте с неприятни думи, тъй като сходни дейности сигурно ще го предизвикат да отмъсти. Покажете на призрака, че сте подготвени да поддържате връзка с него и да реагирате съответно на наличието му.

Предайте " оръжията " си

Всеки знае, че главното оръжие, което прогонва духовете от човек, е солта, както и желязото. Наистина, те могат да изплашат своеволен дух, само че в последна сметка той въпреки всичко ще откри метод да стигне до вас и да си отмъсти за подобен негостолюбив банкет.

При среща с фантом строго не се предлага да разпръсквате към себе си кръг от сол и да размахвате желязна пръчка. Това войнствено държание единствено ще го предизвика и ще го вбеси. Не следвайте образеца на героите от Supernatural и не използвайте никакви оръжия против духа, изключително в случай че е ясно, че той няма да нападна първи.

Ако ви се появи фантом, това значи, че има потребност от нещо. Не отхвърляйте да помогнете на неспокойна душа, в противоположен случай тя ще таи завист. Може би призракът е прикован към нещо в къщата, което желае да вземе със себе си, или има значимо известие за някой жив човек. Помогнете на духа с неговия проблем и тогава той ще ви остави на мира, поучават от woman.bg.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР