Въпреки че е лято и в момента гледаме предимно към

...
Въпреки че е лято и в момента гледаме предимно към
Коментари Харесай

Как да си осигурим евтини самолетни билети през 2018 г.

Въпреки че е лято и сега гледаме най-вече към доста близкия изток на Черноморието или пък към прилежаща лазурна Гърция, е добре да стартираме да планираме по-далечните си пътувания за зимата занапред.

Не съществува универсална формула за намиране на евтини самолетни билети, само че пък приятелите ни от Expedia и Cheapair.com са съставили лист с неофициални правила.

Няма значение по кое време купуваме

Датата на пазаруване е съвсем без значение, споделят специалистите. Въпреки това наподобява има тренд някои западни авиолинии да пускат неголеми понижения във вторник и неделя.

Датата на тръгване

Датата на полета е от по-определящо значение за цената от датата на покупката. Според Expedia, през 2018 година вътрешните полети ще са най-евтини, в случай че изхвърчат в четвъртък или петък, което, в случай че би трябвало да сме почтени, е обратно на упованията ни.

 Снимка 366868

CheapAir.com пък считат, че вторник и сряда са по-подходящи и за тези дни ще намерим положителни предложения по-често.

Събота и неделя пък са избрани и от двете компании като най-скъпи дни за хвърчене.

Зависи от сезона

Ето няколко много потребни правила по отношение на времето, в което е добре да създадем резервацията си, по отношение на съответния сезон.

Ако ще летим през зимата, е добре да създадем резервацията си приблизително 62 дни преди датата, на която желаеме да летим.

 Снимка 366867

За полети през летните месеци пък ще намерим най-евтини билети към 47 дни преди датата на тръгване.

За полети през есента - 69 дни по-рано; а напролет - най-малко 90 дни преди тръгване.

VPN " хакът "

 Снимка 366866

В интернет съществуват най-различни услуги за смяна на VPN адреса ни. Променяйки този адрес, можем да " излъжем " уеб страниците за самолетни билети, че живеем в друга страна (добре е да избираме по-бедни такива), защото цените на билетите в един и същи уебсайт могат да се разграничават фрапантно според от местоположението ни.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР