Въпреки че е изправена пред редица предизвикателства, Binance, най-голямата крипто

...
Въпреки че е изправена пред редица предизвикателства, Binance, най-голямата крипто
Коментари Харесай

Binance постига значителни резултати въпреки регулаторните проблеми

Въпреки че е изправена пред редица провокации, Binance, най-голямата крипто борса в света, продължава да бележи незабравим прогрес.

В скорошен туит Чанпен Джао, основен изпълнителен шеф на Binance, с горделивост разгласи, че крипто борсата е постигнала впечатляващ стадий – надхвърлила е 150 милиона регистрирани консуматори.

Въпреки това Binance се сблъска с някои обвинявания, че работи в границите на Китай, които станаха известни посредством отчет на The Wall Street Journal.  

Докладът разкри, че през май потребителите са направили покупко-продажби на стойност $90 милиарда в активи, свързани с криптовалути в Китай. Въпреки това Binance посочи, че уебсайтът ѝ Binance.com е стеснен в Китай и не е наличен за потребителите, основани там. Според данни от SimilarWeb Binance притегля трафик главно от страни като Турция, Виетнам, Русия, Аржентина и Индия.

Китайският публицист Колин Ву заяви, че през юли 2022 година Binance е имала 120 милиона регистрирани консуматори. Последните данни сочат изключително нарастване от 30 милиона консуматори единствено в границите на една година. Този растеж е изключително неочакван, като се имат поради сложните условия на мечия пазар, претърпян през същия интервал на миналата година.

Понастоящем дневният размер на търговия на Binance възлиза на впечатляващите над $7,000,000,000. Борсата предлага необятна гама от активи, включваща 364 монети и 1389 двойки за търговия, съгласно CoinGecko.  

Освен това Binance получава забележителен брой месечни визити – 55.4 милиона.  

За съпоставяне, Coinbase, втората по величина крипто борса, основана в Съединени американски щати, демонстрира забележителна разлика, регистрирайки дневен размер от малко над $1,000,000,000 и релативно по-малък брой месечни визити – към 30 милиона.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР