Въпреки че дълги години бе обект на много критики, Камила

...
Въпреки че дълги години бе обект на много критики, Камила
Коментари Харесай

Границите, които Чарлз е поставил на Камила

Въпреки че дълги години бе обект на доста рецензии, Камила потвърди, че е почтена брачна половинка на сегашния английски монарх и постоянно му е давала това, от което има потребност, без да пристъпва границите и да си разрешава прекомерно доста. Явно тактиката й е печеливша, тъй като брачната половинка на краля съумя да завоюва доста благосклонности - както в фамилното обграждане, по този начин и в обществото.
 Крал Чарлз и Камила на публично посещаване в Австралия
Когато различен заяви проектите на Чарлз и Камила

Кралят и брачната половинка му имат прецизен график

Винаги сдържана, само че и постоянно отсреща - това е правилото, което Камила съблюдава в връзките си. Според Робърт Хардман, създател на книгата The Making of a King: King Charles III and the Modern Monarchy,  много добре познава и се преценява с границите, които брачният партньор й мълчешком е сложил.

Например за крал Чарлз е доста значимо времето, което прекарва с внуците си. И Камила избира то да бъде единствено за тях. По думите на създателя, той прекарва доста повече време при Шарлот, Джордж и Луис, в сравнение с всеки е очаквал и предполагал. Това може до известна степен да се дължи и на обстоятелството, че няма опция да бъде до другите си две внучета - Арчи и Лилибет.
 Снимка 640419

А до момента в който Чарлз е с децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън, които го обожават, брачната половинка му Камила предпочита да прекарва време със своето семейство, децата и внуците си, с които поддържа близка връзка. И всеки е благополучен и задоволен, без да се усеща задължен или притиснат за нещо.
 Камила Паркър и Андрю Паркър Боус - какви са връзките на кралицата с някогашния й брачен партньор
Колко близка е Камила с някогашният си брачен партньор

Една необикновена връзка от десетилетия

Според Хардман, Камила постоянно показва автентичен оптимизъм, с който съумява да болести и останалите членове на кралското семейство. Въпреки целия негативизъм, който й се постановяваше да поема през годините, тя съумява да резервира усмивката и достолепието си. А Чарлз сигурно прави оценка това.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР