Въпреки че американците продължават да се справят с висока инфлация

...
Въпреки че американците продължават да се справят с висока инфлация
Коментари Харесай

Злато срещу луксозни часовници: Коя е по-добрата инвестиция?

Въпреки че американците не престават да се оправят с висока инфлация и високи лихвени проценти, положителната страна е, че доста вложения също нарастват, като да вземем за пример S&P 500 и Dow Jones Industrial Average доближава рекордни върхове през 2024 година Но акциите не са единствената гореща инвестиция.

Цените на златото, да вземем за пример, също неотдавна доближиха рекордни стойности, защото някои вложители се насочиха към благородни метали, с цел да диверсифицират в актуалните стопански условия. И други други възможности, в това число колекционерски предмети като първокласни часовници, също могат да бъдат привлекателни за тези, които търсят диверсификация на портфолиото, макар че цените при препродажба на първокласни часовници в последно време са в низходяща наклонност, съгласно данни на WatchCharts.

И въпреки всичко, както се споделя, предишните резултати не са гаранция за бъдещи резултати. Само разглеждането на последните цени не е безусловно най-хубавият метод да избирате сред инвестиция в злато или първокласни часовниц...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР