Въоръжените сили на Украйна забелязват промяна на тактиката на Русия

...
Въоръжените сили на Украйна забелязват промяна на тактиката на Русия
Коментари Харесай

Украинското разузнаване: Изчерпват се високоточните ракети на Русия, 95% от руските сухопътни сили се бият на фронта

Въоръжените сили на Украйна виждат смяна на тактиката на Русия при потребление на ракети против Украйна. Това съобщи представителят на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата Андрей Черняк в коментар за РБК-Украйна, представен от.

" Първо, те в действителност се учат от грешките си. Второ, изчерпват се освен високоточните ракети, само че и ракетните оръжия като цяло “, означи той.

Според ГУР в Москва са останали по-малко от 100 високоточни крилати ракети, които най-често се употребяват при обстрел - Калибър, Х-101, Х-555.

Черняк посочи, че като цяло Русия към момента има хиляди ракети, само че употребява доста повече от тях, в сравнение с създава (по данни на украинските служби руснаците могат да създават не повече от 30-40 ракети на месец).

А тези остарели ракети, които има на въоръжение, или не доближават заради нередовност, или имат стеснен радиус на поразяване.

Той също по този начин добави, че 95% от съветските сухопътни сили по някакъв метод вземат участие във военните дейности против Украйна, само че " не реализират никакъв стратегически триумф, тъй че нашествениците са решили да усилят своя нападателен капацитет посредством потребление на авиация “.

В същото време Черняк акцентира, че украинската противовъздушна защита се укрепва всеки ден и като се има поради, че Военновъздушни сили са се научили да смъкват ракети и безпилотни самолети камикадзе, ще бъде още по-лесно да смъкват самолети.

Също по този начин украинското разузнаване отбелязва, че съветската войска не се е отказала от концепцията да унищожи енергийната система на Украйна. Но, съгласно Киев, дружно с енергийния бранш руснаците желае да унищожи и горивния бранш, с цел да спре доставките на петролни артикули.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР