Въобще, ама наистина въобще, не можем да си представим Барак

...
Въобще, ама наистина въобще, не можем да си представим Барак
Коментари Харесай

Неподозираните музикални предпочитания на Барак Обама

Въобще, но в действителност изобщо, не можем да си представим Барак Обама да отпива положително пиво на фона на " Music For a Sushi Restaurant " на Хари Стайлс. Или пък да си тананика " SAOKO " на Росалия, до момента в който натиска газта на мощен мотор. Което в последна сметка няма никакво значение, просто тъй като някогашният президент на Съединени американски щати обожава тези песни.
 Барак Обама, премиите Еми 2022 и номинацията му за Our Great National Parks
Изненадата от Барак Обама

Президентът знае по какъв начин да печели

Всичко това го знаем, тъй като той разгласява в Twitter плейлист (Summer 2022 Playlist) с музиката, която не престава да слуша това лято, написа Consequence.

Парчетата са общо 44 и зареждат, развеселяват, успокояват и въодушевяват Обама. Сред тях са " Break My Soul " на Бионсе, " Keep Looking Up " на Кейси Мъсгрейвс, " Vibe Out " на Tems, " That`s Where I Am " на Маги Роджърс и " Cherries " на Hope Tala.

Every year, I get excited to share my summer playlist because I learn about so many new artists from your replies—it’s an example of how music really can bring us all together.

Here’s what I’ve been listening to this summer. What songs would you add?
— Barack Obama (@BarackObama)
Всъщност, някогашният държавен глава, годишно споделя музикалните си желания за горещите месеци. " Всяка година се вълнувам да споделя моя летен плейлист, тъй като узнавам за толкоз доста нови реализатори от вашите отговори - и това е образец за това по какъв начин музиката в действителност може да ни сплоти ", написа той в обявата.

" Ето какво чувам това лято. Какви песни бихте добавили? ", пита президентът.

Естествено, с изключение на актуалните и съвременни части, може да открием и някои по-стари песни като " Dancing in the Dark " на Брус Спрингстийн, " Let`s Go Crazy " на Принс, " Blue in Green " на Майлс Дейвис, " I`m Shakin " на Джак Уайт и " Praise You " на Fatboy Slim.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР