Ваня Григорова вече има всички шансове да бъде следващият кмет

...
Ваня Григорова вече има всички шансове да бъде следващият кмет
Коментари Харесай

Бойко Борисов обърна мача: Ваня Григорова е по-добрият избор за София

Ваня Григорова към този момент има всички шансове да бъде идващият кмет на София! След като през вчерашния ден Има Такъв Народ я поддържаха против претендента на розовите жълтопаветници Васил Терзиев, през днешния ден водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разкри, че за него тя е по-добрият претендент.

Това обръща мача в интерес на някогашната сидикалистка, подкрепяна изначално от левите политически субекти. Разликата сред Ваня и Държавна сигурност претендента на умнокрасивите е 10 %, която може да бъде стопена доста елементарно с поддръжката на ГЕРБ.

Новината заяви Соня Колтуклиева от „ Пик “.

Реклама

„ Днес написах смс на водача на ГЕРБ: “Г-н Борисов, уповавам се няма да призовавате симпатизантите на ГЕРБ да поддържат претендентите на ПП-ДБ на балотажа? Надявам се Вашите гласоподаватели да поддържат Ваня Григорова, а не Васил Терзиев в София. ”

Бойко Борисов ми позвъни и сподели, че пътува за Пловдив, там ще обясни позициите на партията си и своите визии за втория тур.

“Подкрепата за балотажа трябваше да бъде реципрочна. Ние да призовем нашите симпатизанти да гласоподават за кандидат-кметовете на ПП-ДБ, те да призоват да се поддържат нашите. Виждате ли нещо сходно да се случва? Не.

В София – да, Ваня Григорова е по-добрият избор, съгласно мен. Но аз не мога да се заповядвам на нашите хора по какъв начин да гласуват; познавам ги – не се поддават на команди. Те сами ще си решат. Това е истината “, споделя водачът на ГЕРБ в диалог със Соня Колтуклиева.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР