Ваната с мляко, в която попфолк певицата Диона се напъха

...
Ваната с мляко, в която попфолк певицата Диона се напъха
Коментари Харесай

Подлудиха Диона за 70 литра мляко

Ваната с мляко, в която попфолк певицата Диона се напъха при фотосите на най-новия ѝ клип, предстоящо ѝ докара главоболия.

За да се превъплъти в ролята на Клеопатра, както е озаглавен и сингълът, Диона се потапя във вана, напълнена със 70 кутии същинско мляко. За това се похвали самата певица в обществените мрежи.

И до момента в който почитателите ѝ дефинират „ Клеопатра” като „ цялостен шлагер на лято 2022”, намират се и такива, които я нападат.



„ Хората нямат какво да ядат, а ти се къпеш в прясно мляко” и „ А можеше тези 70 кутии с мляко да вземем за пример за някой скитник... по 1 кутия”, пишат гневни консуматори на обществените мрежи.

Провокативната изпълнителка обаче по никакъв начин не им остава длъжна.

„ Ходя на благотворителни концерти най-малко един път месечно и съм пособия на бедните доста повече от вас, които плюете пред монитора. В последна сметка не мога да нахраня всички небогати, нито пък ще разреша това, че има небогати, да повлияе на качеството на видеата ми... И за какво не нападнете всички хора с благоприятни условия, че си купуват скъпи движимости и коли, до момента в който някой някъде гладува?”, дава отговор на мрънкащите попфолк певицата.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР