Валентино Роси прозвуча оптимистично относно нов договор по време на

...
Валентино Роси прозвуча оптимистично относно нов договор по време на
Коментари Харесай

Роси е отворен за нов договор с Yamaha в MotoGP

Валентино Роси прозвуча оптимистично по отношение на нов контракт по време на днешното показване на новия му YZR-M1 в Мадрид. Той обаче призна, че възможната договорка би била единствено за една година вместо за нормалните две, което може и да се окаже проблем за управлението на отбора. Контрактът на италианеца изтича в края на 2018, като през днешния ден съотборникът му Маверик Винялес заяви, че е възобновил своя, с което стана първият топ водач със сиурно бъдеще през сезон 2019 в MotoGP.
38-годишният деец от Тавулия по-рано бе декларирал, че ще изчака да реши формата си след първите няколко кръга от сезона и тогава ще вземе решение за бъдещето, само че през днешния ден изрази повече оптимизъм за оставането си в MotoGP и след 2018-а.

" Искам в действителност да изчакам с решението си най-малко до първите три надпревари. Ние сме много подготвени за началото на сезона, говорили сме за моя възможен контракт и няма доста неща, които да се постанова занапред да обсъждаме. Не бързаме с вест, само че мисля, че другата седмица, след тестванията на " Сепанг " ще имам повече какво да кажа ", показа Роси.

Според Доктора най-важното, за което би трябвало да си даде сметка, е дали има задоволителна мотивация да се състезава за 19-и сезон в кралския клас: " Ако остана, би трябвало да имам задоволителна мотивация да давам 100% от себе си, да остана съсредоточен и да упражнявам всеки ден ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР