Валенсия и Барселона играят при резултат 0:3 в един от

...
Валенсия и Барселона играят при резултат 0:3 в един от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Валенсия - Барселона 0:3, ВАР отмени два гола за доамкините

Валенсия и Барселона играят при резултат 0:3 в един от най-интересните дуели от кръга в Ла Лига. Пиер-Емерик Обамеянг откри в 23-а минута за гостите. Френки Де Йонг удвои в 32-а минута. Обамеянг направи 3:0.

Двубоят стартира равностойно, само че без изключително съществени положения. Домакините имаха искания за дузпа в седмата минута, когато изглеждаше, че Роналд Араухо изблъсква в наказателното поле на Барселона Гонсало Гедеш, само че бялата точка не бе посочена от рефера Карлос Дел Серо Гранде.

Първият удар в мача въобще пристигна в 16-та минута, само че неопределено от страна на Обамеянг. В 19-та минута габонецът беше на сантиметри от това да засече центриране на Феран Торес току пред гол линията.

Пробивът, въпреки всичко, беше открит още в 23-та минута. След извеждащ пас на крилото към Жорди Алба той съумя откри придвижването без топка на Обамеянг, който не сбърка за 1:0. Само две минути по-късно гол на "прилепите " беще анулиран поради засада.

В 32-а минута каталунците удвоиха. След извеждащ пас към Усман Дембеле той съумя да върне на дузпата към Де Йонг, който на празна врата не сбърка за 2:0. Само няколко минути по-късно Обамеянг вкара още веднъж след асистенция на Гави. В 42-а минута Карлос Солер означи за Валенсия, само че след нова инспекция на ВАР съдията анулира попаденията, защото имаше нарушаване в зародиша на офанзивата.

Валенсия - Барселона 0:3

0:1 - Пиер-Емерик Обамеянх (23)

0:2 - Френки Де Йонг (32)

0:3 - Пиер-Емерик Обамеянх (38)

Ето и съставите на двата отбора:

Валенсия : Мамардашвили, Фулкие, Диакаби, Адерете, Гая, Мориба, Гиламон, Солер, Дуро, Гедеш, Хил;

Барселона : Стеген, Алба, Гарсия, Араухо, Дест, Де Йонг, Гави, Дембеле, Торес, Обамеянг;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР