Ваксината срещу коронавируса на компанията Johnson & Johnson се препоръчва

...
Ваксината срещу коронавируса на компанията Johnson & Johnson се препоръчва
Коментари Харесай

СЗО препоръча ваксината на Johnson & Johnson срещу вариантите на коронавируса

Ваксината против ковид на компанията Johnson & Johnson се предлага да бъде прилагана и в страните, в които циркулират по-заразните разновидности на ковид, акцентираха специалистите от Световната здравна организация, представени от международните осведомителни организации.

Стратегическата консултативна група по въпросите на имунизацията към СЗО /SAGЕ/ разгласява рекомендациите си за използването на препарата на американския фармацевтичен колос, който получи зелена светлина от организацията на Организация на обединените нации в петък.

" В страните, в които разпространяването на разновидностите е високо, и в страните, от които имаме информация за потреблението на имунизацията за управление на SARS-CoV-2, провокиран от тези разновидности, ние предлагаме сходна приложимост ", съобщи Алехандро Кравиото, началник на експертната група.

" Глобално видяно, откакто се запознахме с получените данни, можем да твърдим, че разполагаме с една сигурна ваксина ", добави Кравиото. Той посочи, че препаратът на Johnson & Johnson може да се ползва на лица над 18 години без ограничавания на горната възраст.

Тази ваксина е еднодозова и може да се съхранява в елементарен ледник. Американската фармацевтична група се ангажира да продава препарата на налична цена.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР