Важното за подреждането на листите е, че ГЕРБ – СДС

...
Важното за подреждането на листите е, че ГЕРБ – СДС
Коментари Харесай

Митов: Само ГЕРБ-СДС могат да осигурят стабилно управление

Важното за подреждането на листите е, че ГЕРБ – Съюз на демократичните сили отива на изборите с претенциите за победа, с цел да може България да има държавно управление. Кирил Ананиев и Петя Аврамова са част от нашия тим и имат и ще имат своята роля в екипа на ГЕРБ. Това сподели Даниел Митов, зам.-председател на ГЕРБ, в ефира на „ Офанзива “ по NOVA NEWS.

„ Продължаваме промяната и „ Демократична България “ се събират, тъй като усещат уязвимост по настрана. Те не желаят България да има държавно управление. Те приказват по какъв начин есента ще се върви на избори две в едно “, уточни той.

Той изрази вяра, че на този път гласоподавателите ще осъзнаят, че единствената партия, която може да обезпечи държавно управление и устойчиво ръководство е  ГЕРБ – Съюз на демократичните сили.

Политикът разяснява проблема с Паметника на руската войска. Той сподели, че от ГЕРБ – Съюз на демократичните сили желаят паметника да бъде демонтиран. „ Позорен знак на комунистическата партия би трябвало да откри мястото си в Музея на социалистическото изкуство “, добави Митов.

Когато се прави правосъдна промяна, тя би трябвало да се прави рационално, а не да се прави " промяна на промяната ", уточни той. Трябва да има механизъм за надзор на основния прокурор, само че не може да се прави правосъдна промяна " на парче ", не трябва да има и партийни нюанси, добави Митов.

Политикът сподели, че войната в Украйна ще завърши когато Русия се изтегли от украинската територия и Украйна възвърне териториалната си целокупност.

„ Когато се нарушават фундаментални правила на интернационалното право, когато се правят закононарушения против човечеството всеки ден от страна на Руската федерация, говоренето за салда обслужва агресора. България, за жалост, под управлението на Румен Радев и по време на държавното управление на Кирил Петков, заемаше безпределно нерешителни позиции “, сподели Даниел Митов.

„ Разпространяваха се картинки, в които пишеше какво България не дава на Украйна. Сегашната позиция на Политическа партия е неразбираема, имайки поради по какъв начин се караше Калина Константинова на украинските бежанци. Толкова по въпроса за двойните стандарти. Ние сме заели позицията си още през цялото време – ясно, твърдо и изрично “, приключи той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР