Важно е силните в Европа да останат с впечатлението, че

...
Важно е силните в Европа да останат с впечатлението, че
Коментари Харесай

Борисов трябва да остане човекът на Меркел, а не тежката артилерия на Ердоган

Важно е мощните в Европа да останат с усещането, че Бойко Борисов, остава индивидът на Меркел за усмиряване на пристрастеностите, а не да залитне и да стане тежката артилерия на Ердоган в Европа. Това разяснява

Според него в Турция се обрисува „ тъмно бъдеще в стопанската система “ – доста предприемачи бягат на открито.

Речите в Истанбул - какво споделиха Борисов, Ердоган и Йълдъръм

„ Ердоган знае, че огромна част от хората желаят Турция в Европейския съюз. На референдума страната се раздели на две и той не би рискувал. В момента той се демонстрира с ново лице, като по-толерантен, вървят послания през Истанбул през София до Брюксел, надяват се тези послания да се върнат и да залеят, с цел да има растеж в доверието на Ердоган.

Важно е мощните в Европа да останат с усещането, че Бойко Борисов, остава индивидът на Меркел за усмиряване на пристрастеностите, а не да залитне и да стане тежката артилерия на Ердоган в Европа.

За Движение за права и свободи вчерашното събитие не е добра вест. Ердоган изпрати най-важният си народен представител, само че не последва обединяване. Акцентите от през вчерашния ден са три – новото лице на Ердоган, желязна черква и стоманени граници, както и независимост на религиите “ приключи той.

Желязната черква отворена - огромен ден за България

Анализаторът Весела Чернева от "Европейски съвет за външна политика " определивВчерашната среща в Истанбул катоважна, тъй като сподели, че на Турция може да се гледа и като на опция – търговия, превоз, продан, само че не би трябвало да приказваме за приемане Турция в Европейския съюз, добави още тя.

Същото съобщи и президентът Еманюел Макрон пред Ердоган. „ Скептицизмът във връзка с Турция в Европа продължава, България не би желала той да се изостри. “ добави Чернева.

Брекзит може би ще даде модела за бъдещите връзки с Турция, това сподели немският външен министър, напомни още тя.
 черква свети стефан черква свети стефан
Никой не си прави илюзии, че това, което се случи последните две години, може да бъде забравено единствено посредством жестове и с лека ръка – всички вкарани в пандиза, в това число и водач на опозиционна партия. Политически ще би трябвало да се направи доста повече в Турция, с цел да се види огромна смяна.

Това, което е най-важно за Турция и което президентът неведнъж е казвал, е рационализация на митническия съюз и разширение на съглашението за търговия с Турция.

Брекзит може би ще даде модела за бъдещите връзки с Турция, това сподели немският външен министър, напомни още тя.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР