Важно е, когато чистим дома си, да не забравяме и

...
Важно е, когато чистим дома си, да не забравяме и
Коментари Харесай

Забъркайте това, нанесете го и фугите ви ще СВЕТНАТ за секунди

Важно е, когато чистим дома си, да не забравяме и мъчно наличните места. За страдание там се натрупват най-вече бактерии и други патогенни микроорганизми, които оказват отрицателно въздействие върху здравето на цялото семейство.

Едни от тези места, които са измежду най-замърсените в нашето жилище, са фугите сред плочките. Независимо дали става въпрос за плочките в банята, кухнята или коридора, навътре в фугите се събира влага и прахуляк, които се трансформират в идеална среда за развиване на микроби. За да изчистите допустимо най-добре тези пространства, не е наложително да употребявате мощни и скъпи препарати.
 Няма да повярвате какво ще се случи, в случай че смесите ориз и сода Няма да повярвате какво ще се случи, в случай че смесите ориз и сода
Освен че са нелицеприятни, наслояванията по дъното на стъклените съдове съставляват и идеална среда за развиване на разнообразни бактерии...

Предлага ме ви вид за ефикасен домакински почистващ препарат с антибактериално деяние.

За задачата смесете 7 чаени чаши вода, 1/2 чаена чаша сода бикарбонат, 1/3 чаена чаша лимонен сок и 1/4 чаена чаша оцет. С получения разтвор и подобаваща четка почистете усърдно всички фуги. Изчакайте няколко минути и измийте с чиста вода.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР