Важни аспекти през седмицата: На 09.09. Меркурий в тригон с

...
Важни аспекти през седмицата: На 09.09. Меркурий в тригон с
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп за всички зодии

Важни аспекти през седмицата:

На 09.09. Меркурий в тригон с Плутон и Марс в тригон със Сатурн.

На 10.09. Слънцето е в съпротива с Нептун

На 12.09. Марс площ с Юпитер

На 13.09. Меркурий в съвпад с Венера, Слънце в тригон с Плутон

На 14.09. Меркурий и Венера преминаван в символ Везни, Марс е в съпротива с Нептун

На 14.09. е Пълнолуние в символ Риби.

За сполучливо предугаждане на плановете е нужен повече прагматизъм. В някои каузи може да настъпи комплициране, а резултатите да не са предстоящите. Това е време на отрезвяване и излекуване, когато неправилни залози, подправена надеждност и еуфория ще преминат през филтъра на здравия разсъдък, нещо като инспекция на детектора за адекватност. Пробуждането от илюзиите може да бъде мъчително, само че належащо.

Луната през седмицата минава през знаците Козирог, Водолей, Риби и Овен.

Благоприятни дати за подкастряне – 10, 11, 12 септември

Времето, в което Луната се движи на луфт не би трябвало нищо значимо да се подхваща, да не се подписват контракти, не е добре да стартирате работа на ново място. Отложете избора на нови облекла, обувки, техника, автомобил - в бъдеще ще има отчаяние от направения избор.:

09.09. 11:31 - 10.09. 00:25

11.09. 08:24 - 12.09. 12:53

14.09. 07:34 - 15.09. 01:34

Овен – Седмицата ще стартира много стресиращо. Не всичко ще върви по метода, по който сте възнамерявали нещата. Марс ще ви даде доста сила и ще можете елементарно да решавате проблеми и всевъзможни ежедневни провокации. Запазете самочувствието си, поддържайте своята позиция, само че избягвайте споровете. Тогава до четвъртък нещата ще се оправят. Периода ще ви донесе нови цели и настройки. Опитайте се да не губите скъпо време. Всичко планувано може да бъде изпълнено, в случай че умерено и ясно вършите работата си. Във вашия любовен живот всички варианти са отворени и налични. Въпреки това могат да зародят спорове заради липса на полова естетика. Да се заобикалят рисковите занимания с прилив на доста адреналин.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни - 9, 15

Телец – През седмицата може да преживеете нечуван напредък на духа и ентусиазма. Ще се концентрирайте доста върху работата, което е отлично, тъй като ще бъдете старателни, ефикасни и продуктивни. Няма да е проблем да вършите даже тези задания, които ви се костват прекомерно комплицирани. Възползвайте се от събитията, с цел да придвижите напред плановете, които са значими за вас и които сте отлагали. Ако си извършите проект, по-лесно ще се справите с насъбраните каузи. Преговори и подписване на покупко-продажби ще бъдат сполучливи. В средата на интервала някои неща ще ви се сторят доста скучни, само че не позволявайте да ви объркват. Възможни са някои дребни спорове с сътрудниците заради персонални аргументи. Бъдете деликатни с острите предмети и електрическите уреди.

Благоприятни дни – 9, 13, 14

Бъдете внимателни - 10, 11

Близнаци – Животът непрестанно ви изправя пред нови провокации. Възможни са стресови обстановки. Трудно ще сдържате страстите си и това може да провокира спорове с близките. Вие обаче можете независимо да решите насъбраните проблеми. Избягвайте да пребивавате след тълпи и на многолюдни места. Придържайте се към здравословен метод на живот или най-малко намерете салдото сред работа и отмора. Обърнете повече внимание на здравето си. Предразположени сте към простуда. Това също е чудесна седмица за домашни празненства, което ще ви помогне да се справите със напрежението. Бъдете правилни на себе си и не се отхвърляйте от това, което сте възнамерявали. Юпитер също ще ви насърчи да пътувате и да изследвате нови благоприятни условия.

Благоприятни дни – 10, 11, 15

Бъдете внимателни - 13, 14

Рак – Пригответе се за още една вълнуваща седмица, която носи със себе си нови задължения. През първите три дни ще би трябвало да работите крепко и да не се разсейвате от нищо в близост. Ще бъдете много амбициозни и ще си поставите доста задания, като внимавайте да не прекалявате. Възможно е да зародят проблеми както вкъщи ви, по този начин и с близкото обграждане. Лесно се поддавате на провокации от близките. Всеки опит за отправяне на рецензия към колегата ви, даже в лека форма може да докара до скандал. Вашето едва място тази седмица са кръвоносните съдове. Поради което може да изпитате главоболие, виене на свят и тежест в краката. Старайте се да не седите дълго време в едно състояние, проветрявайте постоянно стаята и спете задоволително.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни - 9, 15

Лъв – Началото на седмицата е идеално за всевъзможен тип срещи и бизнес договаряния. В момента сте във фаза, в която работите интензивно. Хората ще ви ценят и ще се радвате да говорите с всички, да споделяте хрумвания и да слушате проблемите на другите. Изпълнени сте с необикновен оптимизъм и жизнеспособност. Усилията ви ще бъдат възнаградени, въпреки и не незабавно. Бъдете умерени и търпеливи, крачейки по пътя към задачата. Периода е подобаващ за нови промени, само че не предприемайте нещо непринудено, безогледно, не трябва да рискувате. Овладявайте страстите си и не избухвайте. Наложете си сдържаност, такт и успокоение. Можете да очаквате постоянна обстановка в любовта. Продължете да търсите своята половинка, в случай че сте сами.

Благоприятни дни – 15

Бъдете внимателни - 10, 11

Дева – Планетите във вашия знак ви дават благосъстояние от сила, само че също по този начин притеглят нови хора и удобни условия. Това не е време за отмора или оттегляне. Ще бъдете страхотни в междуличностните връзки, тъй че не забравяйте да участвате в срещи и полемики. В работен проект ще имате постоянна, спокойна седмица. Ще започнете интервала оптимално пламенно. Колкото повече сила влагате в работата, толкоз по-добри ще бъдат резултатите. Не очаквайте, че всичко ще се подрежда от единствено себе си. През идващите седем дни е доста значимо да не губите надзор над нещата. Не е изключено да се сблъскате с финансови проблеми. Може би няма да имате задоволително пари за някоя от вашите потребности или с цел да инвестирате в нещо.

Благоприятни дни – 9

Бъдете внимателни - 13, 14

Везни – Началото на седмицата е идеално за интензивна работа. Звездите поучават да не губите време на вятъра и да се концентрирате върху дилемите, които са ви предоставени. Лесно и с лекост ще овладявате обстановките и ще се справите с трудностите майсторски и сполучливо. Добре е да избягвате спонтанни решения, защото в този момент те могат да се окажат прибързани и не най-правилните. Въздържайте се от импулсивно извършване на покупки и разхищаване на пари. Можете да похарчите повече, в сравнение с сте възнамерявали. Везните са най-социалният зодиакален знак, тъй че е малко изненадващо, че тази седмица ще се оттеглите и ще избягвате всяка компания.

Благоприятни дни – 10, 11

Бъдете внимателни - 9, 15

Скорпион – Марс ще продължи да подтиква вашите упоритости, до момента в който Слънцето ще ви даде сила и добър нюх. Имайте поради, че това няма да продължи дълго. Със сигурност ще имате доста задължения, само че и задоволително свободно време. Намирате се в идеалния интервал за слагане на нови цели, само че въпреки всичко бъдете деликатни. Междувременно продължете да търсите нови способи да печелите пари. Отделете време тази седмица, с цел да се концентрирайте върху задачите си. Водни процедури, посещаване на басейн, бани или сауни ще ви оказват помощ да се отървете от насъбрания негатив. Планирайте такава отмора за уикенда и на идната седмица ще се чувствате като нови.

Благоприятни дни – 9, 13, 14

Бъдете внимателни - 10, 11

Стрелец – Планетите ще ви насърчат към нови действия и нови запознанства и надлежно ще бъдете най-привлечени от пътешестване до нови места. Направете всичко допустимо, с цел да разширите кръга от хора, ред които се движите. Имате потребност от нов житейски опит и нови благоприятни условия. Постарайте се макар оптимистичното въодушевление, да прецените действително силите си и да не се претоварвате с ненужни терзания и непотребни паники. Не съсредоточавайте вниманието си върху дреболиите, а се концентрирайте върху най-важните неща. Не се опасявайте да поемате опасности, изключително в случай че интуицията ви споделя, че би трябвало. Любовта е време на преосмисляне. Флирт с някои от вашите сътрудници на работното място също е вероятен.

Благоприятни дни – 10, 11, 15

Бъдете внимателни - 13, 14

Козирог – Тази седмица може да донесе забавни промени в ежедневната ви среда. Чувствате се самоуверени и се намирате в изключително добра физическа форма. Няма да се поколебаете да поемете нови провокации. Ще положите всички старания, с цел да постигнете задачите си. Обърнете внимание на разпоредбите и следвайте защитните ограничения за сигурност. В противоположен случай може да пострадате от своето лековерие. Уикенда би трябвало да бъде отдаден на фамилията или обичания човек. Ако сте имали някакви различия, то в този момент е уместно време да бъдат позволени. Ако пък търсите връзка, посещавайте публични места - подобаващият човек може да е някъде там.

Благоприятни дни – 13, 14

Бъдете внимателни - 9, 15

Водолей – Поради разнообразни аргументи ще имате много натоварена седмица. Трябва да бъдете по-дисциплинирани и старателни. Може да решите да се върнете към свои остарели хрумвания и проекти. Най-важното е да останете оптимисти и да не се отказвате. Ако разберете, че някой се възползва от вас, просто избягвайте неговата компания. Лош миг за вложения и други финансови опити. Можете да загубите повече, в сравнение с да спечелите. Партньорът ви може неприятно да ви изненада с държанието си. Ще забележите, че е станал по-агресивен и нетърпелив към мнението на другите. Трябва да разберете аргументите за сходни промени. Венера и Марс ще ви вдъхнат повече пристрастеност.

Благоприятни дни – 15

Бъдете внимателни - 10, 11

Риби – Колкото и да обичате трудовите подвизи, в този момент не би трябвало да работите до изнемога. В противоположен случай бързо ще се изтощите и значимите въпроси няма да бъдат приключени. Вие проявявате подготвеност и отговорност при осъществяване на отговорностите си. Подхождате рационално и креативен към дилемите си. Някои неща ще стартират да ви се костват странни. Пълнолунието в събота ще бъде във вашия знак. Възможно е да почувствате напрежение и това да се отрази на връзките ви с колегата и близките. Не мислете, че ще бъдете доста справедливи, тъй като ще се ръководите от страстите, които ще се трансформират прекомерно постоянно, с цел да разчитате на тях.

Благоприятни дни – 9

Бъдете внимателни - 13, 14


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР