В заключителната вечер на шестото издание на AUTUMN JAZZ FEST

...
В заключителната вечер на шестото издание на AUTUMN JAZZ FEST
Коментари Харесай

Тази вечер е закриването на AUTUMN JAZZ FEST – PLEVEN 2022

В заключителната вечер на шестото издание на AUTUMN JAZZ FEST – PLEVEN, проведен и финансиран от Община Плевен, феновете на джаза ще чуят от 20:00 ч. представянето на албума „ Соната 57 ” от произведения на световноизвестния и обичан музикант Милчо Левиев.

Над 40 музиканти от България и чужбина приключват албума като реверанс пред гения на Милчо Левиев. В представянето на албума на плевенска сцена ще се изявят Вики Алмазиду- вокал, Антони Дончев - пиано и бенд водач, Васил Хаджигрудев – бас, Димитър Семов – барабани, Тодор Бакърджиев – тромпет. Гост - Теодосий Спасов– дудук.

Фестивалът ще приключи с един нов план на Христо Йоцов и Михаил Йосифов със заглавие „ Йо-йо бенд ”. Идеята е на групировка, в която те са титуляри и създатели на музиката, да гостуват разнообразни музиканти - както одобрени имена, по този начин и млади реализатори, които занапред ще се потвърждават на професионалната сцена. В този план ще вземат участие Михаил Йосифов – тромпет, Арнау Гарофе Фарас – саксофон, Стийв Хамилтън – пиано, и Христо Йоцов – барабани.

Входът е свободен.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР