В забързаното всекидневие в което живеем, всеки от нас се

...
В забързаното всекидневие в което живеем, всеки от нас се
Коментари Харесай

Кампания с кауза: Вие ползвате картата си от БАКБ, ние даряваме

В забързаното ежедневие в което живеем, всеки от нас се стреми да усъвършенства времето и разноските си. Това важи в особена степен за финансовите услуги. от дълго време са част от живота ни и се трансфораха в удобството, без което не можем. Днес, с цел да направиш разплащане със своята дебитна или кредитна карта, лишава секунди. Все по-популярни стават безконтактните и мобилните разплащания, а системите за сигурност, които пазят личните  данни, се усъвършенстват с всеки минал ден.

Независимо дали предпочитате да употребявате физичecĸa ĸapтa, цифровизирана или мoбилeн пopтфeйл,  бaнĸoвaтa ĸapтa става  желан способ за разплащания даже и за дребни покупки, например за чаша кафе, за вестник или за билет в градския превоз. И това е изцяло естествено, тъй като заплащането с картовите артикули към този момент е по-бързо, по-удобно и по-сигурно. На пазара има голям брой оферти за банкови или небанкови карти, както и промоции за стимулиране на потреблението им, само че акцията на БАКБ е с идея.

Сега Българо-американска кредитна банка ви пpeдлaгa  дoпълнитeлнa мoтивaция за избopa нa cpeдcтвo зa eжeднeвнитe ви paзплaщaния. Можете да подкрепите идеята за издигане на българското знаме на стълб, висок 111 метра, на Роженските поляни , в сърцето на Родопите. Всичко, което би трябвало да извършите, е през април да плащате на ПОС терминал с дебитна или кредитна карта на БАКБ. За всяка трансакция на стойност над 50 лева, БАКБ подарява средства за създаване на Пилон Рожен - най-високото знаме в Европейския съюз, което ще остави диря, обръщение и завещание за поколенията, надживяващо времето си.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР