В УМБАЛ-Бургас откриват от 4 юни втори дежурен детски кабинет,

...
В УМБАЛ-Бургас откриват от 4 юни втори дежурен детски кабинет,
Коментари Харесай

За летния сезон: В УМБАЛ-Бургас откриват втори детски кабинет

В УМБАЛ-Бургас откриват от 4 юни втори дежурен детски кабинет, който ще работи по контракт с общопрактикуващи лекари. Кабинетът ще е отворен през цялото лято в събота и в неделя, както и в празничните дни. Той ще обслужва гратис пациенти до 18 години. Работното време ще е от 8:00 ч. до 20:00 часа, оповестиха от пресцентъра на УМБАЛ-Бургас.

Кабинетът ще бъде единственият в Бургаска област, в който пациенти до 18-годишна възраст на 87 персонални лекари ще получават безвъзмездна здравна помощ от педиатър. Ще приема от началото на юни до края на септември, прецизираха от  болничното заведение. 

Опитът сподели, че в почивни дни най-често търсят помощ майките на дребни деца, по тази причина на благосклонност взехме решение да открием втори кабинет, в който да работи единствено педиатър и който да поеме детските случаи. През лятото има и доста туристи, чиито деца също търсят здравна помощ при нас. Първият кабинет си остава и ще работи редом в събота и в неделя денем, споделиха от УМБАЛ-Бургас.

През нощта ще остане да работи единствено един дежурен кабинет, в който ще се сменят лекари от разнообразни специалности.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР