В Украйна към момента във всички региони е обявена въздушна

...
В Украйна към момента във всички региони е обявена въздушна
Коментари Харесай

Ракетна атака! Експлозии гърмяха в Одеса и Днепропетровск СНИМКИ

В Украйна все още във всички райони е оповестена въздушна паника. Украинските системи за Противовъздушна отбрана работят в Харковска, Полтавска, Черкаска, Киевска, Винишка и Днепропетровска област. Това оповестяват украинските телеграм канали.

Ракетен удар по Днепър

В Днепър локални поданици следиха по какъв начин съветските ракети летят над града, след което се чуха звуци от детонации. Някои консуматори разгласяват фотоси на счупени прозорци от ударната вълна.

След детонациите в Днепър започнаха спирания на електрозахранването и мобилните връзки. Заради спиране на електрозахранването в града започнаха проблеми с градския превоз - спряно е придвижването по тролейбусни линии № 11, 19, 34, 87А, 87Б, 106, 146А, 146Б, 155.


Поради спиране на електрозахранването в един от секторите на трамвайно трасе No11 краткотрайно беше прекратено придвижването му.

Атака в региона на Одеса

Руските войски удариха и Одеска област. Според ръководителя на военното ръководство на района Максим Марченко, ударите са нанесени по инфраструктурен обект в Одеска област.

„ Врагът нанесе ракетен удар по инфраструктурен обект в нашата област. Има опасност от масиран ракетен удар по цялата територия на Украйна. Моля жителите на района да останат в укрития. Вярваме в Въоръжените сили на Украйна и нашите елементи за Противовъздушна отбрана! "  каза служителят.

Припомняме, че на 15 ноември Русия нанесе масиран ракетен удар против Украйна. Руснаците са изстреляли 96 крилати ракети по посока на украински градове. Според командването на Военновъздушни сили на въоръжените сили на Украйна руснаците са употребявали освен крилати ракети, само че и управляеми ракети, както и безпилотни самолети-камикадзе „ Геран-2 “, „ Шахед-131 “ и ударни безпилотни самолети „ Орлан-10 “ и „ Орион “.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР