В ЦСКА-София показаха благородни сърца. Те протегнаха ръка на момиче

...
В ЦСКА-София показаха благородни сърца. Те протегнаха ръка на момиче
Коментари Харесай

Браво на ЦСКА-София, протегна ръка на момиче в нужда

В ЦСКА-София демонстрираха благородни сърца. Те протегнаха ръка на момиче в потребност. Инициатор е помощник-треньорът Кирил Динчев, с чиято брачна половинка се включват в не една или две дела.

Бившият бранител заведе футболистите Божидар Чорбаджийски, Александър Дюлгеров и Георги Китанов при Теди, с цел да дадат кураж на фамилията. Ето какво написаха Динчев:

" Теди има потребност от ежемесечна помощ, с цел да може да води естествен живот. Нека всеки от нас се замисли за значимите неща в живота, дано бъдем съпричастни. Благодарение на събраните средства успяхме да набавим нужното за нова количка на Теди, само че потребността от финансова помощ продължава.

Апелирам към всеки, който желае да помогне да го направи! Благодарност към всички от тима на ЦСКА, управлението и други хора присъединили се в събирането на средствата,. През последните години Теди е претърпяла голям брой ортопедични интервенции и продължава да се лекува с помощта на положителни хора, които оказват помощ на фамилията й.

Всички събрани средства ще отидат за лекуването й, като експертите дават вяра тя да се възвърне изцяло и да може да проходи сама. Теди поддържа ЦСКА и когато има опция участва на мачовете на тима на стадион " Българска войска ".

Дарителска сметка в Първа капиталова банка
Титуляр: Теодора Тодорова Юрукова
IBAN BG94FINV91501016394407 (валута BGN)
BIC: FINVBGSF
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР