В този Единен свят населението ще бъде ограничено по пътя

...
В този Единен свят населението ще бъде ограничено по пътя
Коментари Харесай

Чергарството ще стане висша форма на новото общество ♥ „Задкулисието“ на Александър ЗИНОВИЕВ

„ В този Единен свят популацията ще бъде лимитирано по пътя на редуциране на броя деца на едно семейство чрез заболявания, войни, апетит, до момента в който от цялото население на света не остане 1 милиард души, носещи изгода на ръководещата класа в строго и твърдо избрани области на активност. “

За ерата на парите – повсеместен еквивалент на актуалните полезности, подчиненото бъдеще и системата за манипулиране на масите, народите и държавните управления, споделено от световноизвестния съветски публицист, мъдрец и социолог Александър Зиновиев (1922-2006) в изявление за сп. „ Российская Федерация сегодня “ през 2000 година Двадесет и една години по-късно препрочитаме казаното…

(1922 ~ 2006)

Задкулисието (2000 г.)

…Съществува не международно държавно управление (текстът е написан през 2000 г.), по сходство на държавните управления на обособените страни, а международно свръхобщество. В него влизат от 50 до 80 милиона души, десетки хиляди международни стопански империи, некомерчески предприятия, медии и така нататък То има своя конструкция, своя пирамида, своя подчиненост. Именно то ръководи планетата. Съединени американски щати е метрополията на това свръхобщество. То има представители по целия свят. Само с Русия се занимават хиляди и хиляди специалисти. На самия връх има, несъмнено, незначителен кръг от персонално познаващи се хора, определящи общата тактика. Това не значи, че те непрекъснато някъде заседават и мислят. Те изобщо могат да не го вършат. Тяхното средство за ръководство е детайлно създадена и апробирана система за манипулиране на масите, народите, държавните управления.

…През 1962 година Рокфелер чете в Харвардския университет програмна обществена лекция „ Федерализмът и свободният международен ред “, в която ратува за основаване на международна страна, ръководена от единно федерално държавно управление. В своите умопостроения той се опира на концепцията на американските „ бащи-основатели “, които издигнали „ универсалния принцип “ да съединят в едно целия свят.

В средата на 80-те Д. Рокфелер, като ръководител, и лорд Уинстън, като президент на Съвета, били сменени от нови фигури. Председател станал видният еврейски промишленик и публичен деец П. Питърсън, а президент – известният масон Дж. Суинг. Самият Рокфелер, както и преди, оставал незабележим държател на всички мондиалистки структури, координирайки и насочвайки активността им. Под абсолютния надзор на Съвета за интернационалните връзки се намирал основният регулатор на финансите в Западния свят – Федералната Резервна Система и Нюйоркската фондова борса. Всички ръководители на ФРС членуват в Съвета за интернационалните връзки и регулярно се регистрират пред неговата върхушка. Федералната аварийна банка на Ню Йорк, самата Федерална Резервна Система и съставящите я основни елементи – Бостънската, Атлантската и Кливландската се оглавяват от крупните функционери на СМО. Университетите и научните институции са показани в Съвета от своите ръководители и водещи професори. Особено огромна роля в работата на Съвета играят такива университети като Колумбийския, Харвардския, Йейлския, Станфордския, Калифорнийския, а по този начин също Масачузетския софтуерен институт. Съветът за интернационалните връзки изцяло управлява всички водещи средства за всеобща информация и, на първо място, малкия екран. Сред членовете на СМО са ръководителите на Ен би си, Си би ес, „ Свободна Европа ”, ЮСИА, „ Ню Йорк таймс ”, „ Нюз-уик ”, „ Вашингтон пост ”, „ Ю. Ес. Нюз енд уърлд доклад “ и други, а по този начин също най-големите издателства и Асоциацията на американските издатели. През 1954 година била основана втората мондиалистка конструкция – Билдербергският клуб или Билдербергската група (по името на хотел „ Билдерберг “ в холандския град Остербек, където се състояло първото й заседание). Тя обединявала към този момент освен американски аналитици, политици, финансисти и интелектуалци, само че и техните европейски сътрудници. От американска страна тя била показана извънредно от членове на Съвета за интернационалните връзки и се разглеждала като негово интернационално продължение.

Днес към този момент е ясно, че международното задкулисие се стреми към основаването на наднационален орган, който да има правото да потъпква държавните ползи на всяка страна и да употребява военна мощ против неподчиняващите се. Съгласно проекта, персоналният състав на Световното Правителство ще се дефинира не от народите на планетата, а на секретните съвещания на такива структури като Билдербергския клуб, СМО и Тристранната комисия. Основната линия на активността на всички тези структури се заключава в подготовката на изискванията за преход към единна международна система под стратегическия надзор на Запада и „ прогресивните “, с приоритет на „ хуманистичните “ и „ демократични “, полезности. За задачата продължава образуването на по този начин наречените „ национални филиали “ и сходните им организации в най-стратегически значимите страни по света. Изработват се паралелни структури на властта, състоящи се от настоящи и перспективни бъдещи политици, публицисти, интелектуалци, финансисти, аналитици и така нататък Тяхна задача е подготовката на публичното мнение преди планът на Световното Правителство да бъде необятно обнародван, защото без предварителна обработка на популацията той неизбежно ще се натъкне на мощна психическа опозиция от народите и страните, нежелаещи да изгубят своята самостоятелност и самородност.

Проектите на международното задкулисие по основаването на Обединен свят подразбират определящата роля в него на първо място на основаните от тях организации. Променя се структурата на международната и националната политика. Главните й ръководители стават представители на тайната подмолна власт, основаваща се на ритуалите и традициите на тайните организации, а по този начин също на парите на интернационалните финансово-промишлени групи. Центърът на тежестта при вземането на най-важните политически решения минава от националните държавни управления в ръцете на транснационалните вождове и финансисти.

Националните държавни управления губят властта, стават неин втори ешелон. Нищо неподозиращите нации скланят глава пред резултатите от непознатата за тях политика. Под лозунгите за народна власт и демократизъм се основава невиждано до момента иго, най-жестока политическата тирания, която в този момент към този момент може да се види в „ конституцията на единна Европа “ от 90-те години. Идеологията на актуалния мондиализъм продължава логиката и стила на расистката теория – определяне международното владичество от представители на „ определения народ “ и подчиняване на останалото човечество. Мондиалистите оперират с „ магическото число “ 2000 година, когато, по тяхното мнение, върху цялата планета ще се откри нов международен космополитичен ред. Те допускат, че по това време международното държавно управление освен ще управлява, само че и ще управлява всички сфери на публичния живот, в това число и религиозната.

Един от видните дейци на международното задкулисие, член на Билдербергския клуб, бил дълги години персонален консултант на президента на Франция Франсоа Митеран, а известно време и шеф на Европейската Банка за реорганизация и развитие Жак Атали написа програмната за мондиализма книга „ Линиите на хоризонта “. Показателно е, че ръководителите на „ Трилатерал “ (Д. Рокфелер, Жорж Бертон – тогава отпред на Европейското поделение, и Хенри Кисинджър) през януари 1989 година посетиха Москва. На срещата с тях участваха високопоставени руски ръководители – Медведев, Фалин, Ахромеев, Добринин, Черняев, Арбатов и Примаков. Самият Жак Атали поддържаше персонални контакти с президента Борис Елцин. В книгата си Атали твърди, че в сегашния миг настава трета епоха – „ ерата на парите “, които били повсеместен еквивалент на полезностите, защото, приравнявайки всички неща към материално цифрово изражение, с тях пределно просто се прави ръководството по най-рационален метод. Възниква обединен свят, учреден на правилата на „ геоикономиката “ – това е версия на мондиалистката геополитика, която преглежда предпочитано не географските, културни, идеологически, етнически, религиозни и така нататък фактори, съставящи същността на самия геополитически метод, а чисто икономическата действителност в пространствено отношение. За „ геоикономиката “ въобще не е значимо какъв народ живее тук или там, каква е неговата история, просвета, обичаи и така нататък Всичко се свежда до това къде се разполагат центровете на международните тържища, потребните изкопаеми, осведомителните центрове, огромните производства. „ Геоикономиката “ подхожда към политическата действителност по този начин, все едно Световното Правителство и единната планетарна страна към този момент съществуват.

В модела на Атали са намерили приключения си тип концепциите, лежащи в основата на „ Тристранната комисия “, която е концептуално-политическият инструмент, разработващ и осъществяващ сходни планове. Новият международен ред, или, както го назовава Атали, търговски ред, ще стане повсеместен към 2000 година Атали разкрива трите равнища на опитите на международното задкулисие да доминира над човечеството, той приказва за три вида ред, „ за три метода на организация на насилието “: „ за международния ред на сакралното, за международния ред на силата, за международния ред на парите “. Такъв метод самият Атали свързва с настъпването на месианската епоха (подробно този аспект той развива в друга своя книга, особено отдадена на месианството – „ Той идва “).

Днешният стадий от развиването на мондиализма той назовава търговски ред. При този ред всичко се продава и всичко се купува, а основна, универсална полезност, включително и в духовната сфера, са парите. Новият търговско-паричен международен ред „ непрекъснато се стреми към организирането на единна универсална форма от международен мащаб “. При този ред властта се мери с „ количеството контролируеми пари изначало чрез мощ, след това чрез закона “. Космополитизацията на човечеството е една от основните цели на международното задкулисие. Както написа същият Атали, „ чергарството ще стане висша форма на новото общество… То ще дефинира метода на живот, културния жанр и формата на ползване към 2000 година Всеки ще носи със себе си личната си еднаквост “.

Под чергарство Атали схваща общество от хора, лишени от възприятие за Родина, почва, религия на предците и живеещи с ползите за ползване и зрелища, които им дават малкия екран и видеоекранът. „ Чергарите ще бъдат контролирани посредством компютърните мрежи в световен мащаб. Всеки скитник ще има специфична магнитна карта с всички данни за него, и, на първо място, за наличните му пари. И горко на този, който се окаже лишен от пари и който заплашва международния ред, оспорвайки неговия метод на систематизиране! “

„ Човекът (чергар), както и предметът – написа Атали, – ще се намират в непрекъснато придвижване, без адрес или устойчиво семейство. Той ще носи върху себе си, в самия себе си това, в което ще откри олицетворение неговата обществена полезност “, т.е. каквото вложат в него планетарните му „ възпитатели “ и където счетат за належащо да го изпратят. По мнението на Атали, натискът върху индивида ще бъде подобен, че пред него ще остане единствено един избор: „ или да се конформира с обществото на чергарите, или да бъде изключен от него… Ритъмът на закона ще бъде ефимерност, върховен източник на предпочитание ще бъде нарцисизмът. Стремежът да бъдеш естествен ще стане мотор за обществена акомодация “.

Ръководителите на задкулисието към този момент основават механизмите за световен надзор над човечеството. Висшите научно-технически достижения в ръцете им се трансформират в средство за определяне на най-жестокото в международната история иго и терор. Авангард на тази „ активност “ са Съединени американски щати. В тази страна всеки гражданин от деня на раждането си става номер в компютърната мрежа. Всички данни за него се вкарват в компютърни системи. Неговият номер участва върху всички документи, информации и банкови сметки. На първия стадий се допуска цялото население на Съединени американски щати, а след това и на другите страни да стане насилствен собственик на пластмасови карти с непрекъснат номер, закодиран под името на собственика-кредитор. Името на притежателя става притежание на компютърната мрежа, и до момента в който той употребява дадения му заем, компютрите ще водят непрекъснато сметка на неговата покупателна и кредитна статистика.

Освен за финансово-кредитните интервенции, компютрите ще събират и систематизират информация от обществен, професионален, нравствен, етнически, набожен, политически, правов, честен и учебен темперамент за всеки родил се и живеещ на Земята човек. Президентът Бил Клинтън сподели по националната телевизия на Съединени американски щати такава карта, рекламирайки нейните „ невероятни достолепия “, без да каже нищо за това, че тя ще стане средство за надзор над индивида и негово електронно досие.

На идващия стадий се планува имплантирането в ръката на всеки човек на специфичен електронен „ чип “ (биокарта), на която ще бъде записана същата информация, както и на пластмасовата карта. Ако просто картата може да се изхвърли или загуби, то биокартата няма да може да се извади. Месторазположението на индивида може да бъде открито във всеки един миг. Всеки гражданин на Земята ще попадне под внимателен и изчерпателен надзор. Биокартите ще бъдат сверявани със скенери, ситуирани на специфични спътници, непрекъснато оглеждащи цялото земно кълбо и можещи да управляват всеки притежател на „ чипа “. На същия световен надзор ще бъдат подложени телефонните линии и прочие канали за връзка. Имплантираните в тялото биокарти ще станат единственото средство за разплащане. Съществуващите пари в действителност ще бъдат анулирани. Всички покупки и продажби, получени заплати и приходи, разплащания ще се реализират по безкасов път благодарение на тези биокарти. Човек без такава биокарта няма да може нищо нито да купи, нито да продаде. На него ще му е съдено да почине от апетит, в случай че не се подчини на диктата на господарите на живота.

Като че ли се сбъдва предсказаното в Апокалипсиса. Йоан Богослов споделя, че с настъпването на властта на антихриста всички хора ще бъдат жигосани с неговия щемпел. „ И той ще направи по този начин, че всеки – дребен и популярен, богат и безпаричен, свободен и плебей – ще има знак върху дясната ръка или на челото. И че никой няма да може нито да купува, нито да продава, с изключение на този, който има този знак, или името на звяра, или цифрата на името му. Тук е мъдростта. Който има разум, ще пресметна цифрата на звяра… тъй като цифрата му е 666 “ (Откровение. 13,16-18).

През 1997 година държавното управление на Съединени американски щати заяви за желанието си да вложи 500 милиона $ в стратегия за основаването на всеобща компютърна мрежа. Предполага се, че всеки дом в Америка ще има телевизор-компютър, обвързван с Интернет. Този компютър ще управлява целия дом и посредством него ще се правят заплащанията на всички услуги и налози. Около 40 от най-големите компании в света (най-вече американски) работят над плана за биометрична карта, без която „ домът-компютър “ няма да може да действа, защото той ще се управлява от централен компютър. Преди известно време Централно разузнавателно управление на САЩ и Националното агентство за сигурност на Съединени американски щати предоставиха на всеки жител на Мексико за опит биометрична пластмасова карта за регистрация при гласоподаване. Впоследствие картата от този вид ще бъде употребена и за вписване на жителите на Съединени американски щати.

Интернет като потребна осведомителна мрежа се трансформира в метод за цялостен надзор над личността. Внедрените биометрични карти с всички показания за човешкия организъм – заболявания, недостатъци и пристрастия – ще създадат допустимо превръщането на индивида в оръдие за политически и обществени операции. Опитните експерти, владеейки дадените биометрични карти, ще намерят метод за влияние върху биологическите параметри на индивида. По подобен метод човек ще стане жител на илюзорния свят на информатиката, където действителните обстоятелства могат да бъдат изместени от фантастични показа и измислици. Изследванията демонстрират, че пристрастието към Интернет и виртуалната действителност са метод за бягство от същинските проблеми на живота, компликации, скърби, което, на собствен ред, води до душевен отклонения. Заболелите нормално изпитват признаци, сходни на абстиненцията при наркоманите, в случай че се лишат от увлечението си въпреки и за няколко дни.

Ето по какъв начин обобщава желанията и задачите на Единното Световно Правителство в книгата си „ Комитетът 300, тайните на международното държавно управление “ (изд. „ Витязь “, 2000) някогашният помощник на английските спецслужби доктор Джон Колеман:

„ …Единното Световно Правителство и единната парична система при непрекъснатите неизбираеми наследствени олигарси, които избират водачи от самите себе си под формата на феодална система, както е било това през междинните епохи. В този Единен свят популацията ще бъде лимитирано по пътя на редуциране на броя деца на едно семейство чрез заболявания, войни, апетит, до момента в който от цялото население на света не остане 1 милиард души, носещи изгода на ръководещата класа в строго и твърдо избрани области на активност.

Средна класа няма да има – единствено управници и прислужници. Всички закони ще бъдат унифицирани в границите на юридическата система от международен съд, употребяващ обединен кодекс от закони, за осъществяването на които ще следи полицията на Единното Световно Правителство, а обединените въоръжени сили на Единния Свят принудително ще постановат неговите закони във всички някогашни страни, които повече няма да бъдат разделяни от граници. Системата ще бъде учредена въз основата на благоденстващата държава; който се е покорил и служи на Единното Световно Правителство, ще бъде заплатен със средства за живот; който се разпалва, просто ще бъде изтощен с апетит или разгласен вън от закона, ставайки цел за всеки, който желае да го убие. Притежаването на огнестрелно или хладно оръжие ще бъде неразрешено.

Ще бъде позволена единствено една вяра под формата на Църква на Единното Световно Правителство, която стартира да съществува от 1920 година. Сатанизмът, луциферианството и черната магия ще бъдат приети за законни предмети за образование, като бъдат неразрешени частните или църковни учебни заведения. Всички християнски църкви ще бъдат разрушени, а самото християнство при Единното Световно Правителство ще иде в предишното. За да се вкара ситуацията, при което няма да остане никаква персонална независимост и никаква идея за независимост, няма да има такива неща като републиканска форма на ръководство и безвъзвратен суверенитет на правата на народа. Националната горделивост и расовата принадлежност ще бъдат изкоренени, а в предходния интервал дори споменаването на расовия генезис ще бъде предмет на сурови санкции.

На всеки човек ще бъде внушено, че той е творение на Единното Световно Правителство. На всички хора ще бъдат нанесени идентификационни номера, съществуването на които ще може да се ревизира елементарно. Тези идентификационни номера ще бъдат вкарани в събирателен файл на компютъра на НАТО в Брюксел (Белгия), до който всички институции на Единното Световно Правителство ще имат незабавен достъп когато и да е. Сборните файлове на Централно разузнавателно управление на САЩ, ФБР, полициите на другите щати и локалната полиция, Данъчното ръководство на Съединени американски щати (IRS), Агентството по изключителни обстановки (FEMA), Агентството по обществено обезпечаване ще бъдат доста разширени и ще залегнат в основата въз основата данни в персоналните досиета на всеки гражданин.

Браковете ще бъдат сложени отвън закона, и фамилният живот, както го разбираме в този момент, няма да съществува. Децата ще бъдат вземани от родителите в ранна възраст и ще се възпитават от надзиратели като държавно имущество. Такъв опит беше извършен в Източна Германия при Ерих Хонекер, когато децата се вземаха от родителите, считани за нелоялни жители. Жените ще бъдат развращавани с непрекъснатия развой за „ равноправност на дамата “. Свободният секс ще бъде насилствен. Нарушаването на откритите правила от жена над 20 години ще се санкционира сурово. След раждането на две деца дамата ще бъде обучавана на независим аборт; съответните данни ще участват в персоналното досие на всяка жена в районните компютри на Световното Правителство. Ако дамата забременее след раждането на две деца, тя принудително ще бъде изпращана в клиника за правене на аборт, и освен това ще й бъде осъществявана дезинфекция.

Широко ще бъде публикувана порнографията, а във всяко кино ще бъдат показвани в наложителен ред порнофилми, в това число хомосексуална и лесбийска порнография. Употребата на „ възстановяващи силите “ опиати ще стане наложителна – на всеки ще има отделена квота за опиати, които ще могат да се купят в магазините, принадлежащи на Световното Правителство по целия свят. Ще бъдат необятно публикувани опиатите, изменящи съзнанието, и тяхната приложимост ще бъде наложителна. Такива изменящи съзнанието опиати ще бъдат поставяни в храната или в питейната вода без знанието и единодушието на хората. Повсеместно ще бъдат основани наркотични питейни заведения, ръководени от сътрудници на Световното държавно управление, в които хората-роби ще прекарват свободното си време. По подобен метод изключените от елита маси ще бъдат сведени до равнището и държанието на дресирани животни без лична воля, елементарно подчинявани и ръководени.

Икономическата система ще бъде учредена на ръководството на олигархичната класа, разрешаваща да се създават тъкмо толкоз артикули за хранене и услуги, колкото е нужно за действието на лагерите за всеобщ рабски труд. Всички благосъстояния ще са съсредоточени в ръцете на елитните членове на „ Комитет 300 “. На всеки ще бъде внушено, че напълно зависи от страната във връзка с оцеляването си. Светът ще се ръководи с изпълнителни декрети на Комитет 300, които неотложно ще получават силата на закони.

Промишлеността ще бъде напълно унищожена дружно с атомните енергетични системи. Само членовете на Комитета 300 и техните избраници ще имат правото да се разпореждат със земните запаси. Селското стопанство ще е извънредно в техни ръце, а производството на хранителни артикули строго ще се управлява. Когато всички тези ограничения стартират да носят плодове, популацията на огромните градове ще бъде преместено в отдалечени региони, а тези, които откажат да заминат, ще бъдат изтребени по метода на опита на Световното Правителство, който реализира Пол Пот в Камбоджа.

Евтаназията (безболезненото умъртвяване) на смъртно заболели и престарели ще бъде наложителна. Населението на градовете няма да надвишава авансово несъмнено равнище, както това е разказано в труда на Калерги. Квалифицираните служащи ще бъдат преместени в други градове, в случай че градът, в който живеят, се окаже претъпкан. Останалите неквалифицирани служащи ще бъдат подбирани напосоки и изпращани в незаселени изцяло градове, с цел да запълнят техните „ квоти “.

В последна сметка, 4 милиарда „ безполезни “ гърла ще бъдат изтребени към 2050 година чрез местни войни, проведени епидемии на смъртоносни, бързо протичащи заболявания и апетит. Количеството електрическа енергия, храна и вода ще са такива, едвам поддържат живота на не-елита, на първо място – бялото население на Западна Европа и Северна Америка, а след това към този момент на другите раси. Населението на Канада, Западна Европа и Съединени американски щати ще бъде кратко по-бързо, в сравнение с другите континенти, до момента в който популацията на света не доближи управляемото равнище от 1 милиард, от които 500 милиона ще бъдат китайци и японци, определени тъй като в течение на доста епохи са подлагани на строга наредба и са привикнали категорично да се подчиняват на властта.

От време на време изкуствено ще се основава недостиг на храна, вода и здравна помощ, с цел да се припомня на масите, че тяхното битие напълно зависи от положителната воля на Комитет 300.

След унищожаването на такива браншове на индустрията, като строителната, автомобилната, металургическата, тежкото машиностроене – жилищното строителство ще бъде лимитирано, а запазилите се браншове на индустрията ще се намират под контрола на натовския „ Римски клуб “, а също по този начин всички научни и галактически проучвания, които ще бъдат лимитирани и напълно подчинени на Комитет 300. Космическото оръжие на някогашните страни ще бъде унищожено дружно с нуклеарното им оръжие.
Всички съществени спомагателни фармацевтични артикули, лекари, зъболекари и прочие медицински служащи ще бъдат регистрирани в централната компютърна банка на данните, и медикаменти или здравна помощ няма да бъдат предоставяни без специфичното позволение на районните контрольори, виновни за всеки град, градче и село.

Съединените щати ще бъдат запълнени с хора от непознати култури, които дефинитивно ще задушат Бяла Америка, хора, нямащи никакви понятия за това какво пази Конституцията на Съединени американски щати, и в чиито мозъци понятията за независимост и правдивост са толкоз слаби, че те не им придават никакво значение, храната и кръвта ще бъдат основната им грижа.

Ще бъде неразрешена активността на всички централни банки, с изключение на Банката за интернационалните разплащания и Световната банка. Частните банки ще бъдат оповестени вън от закона. Възнаграждението за изпълнена работа ще се получава по унифицирана, авансово открита от Световното Правителство канара. Ще бъдат неразрешени всички претенции за повишение на заплатите, а също по този начин всички отклонения от общоприетата унифицирана канара на заплатите, открита от Световното Правителство. Нарушаващите закона ще бъдат неотложно наказвани.

В ръцете на не-елита няма да има никакви налични пари или монети. Всички заплащания ще се извършват благодарение на дебитна карта, върху която ще бъде нанесен идентификационния номер на притежателя. Всяко лице, нарушаващо нормите и разпоредбите на Комитета 300, ще бъде осъдено с прекратяване на дейностите му или картата му за време, зависещо от характера и тежестта на простъпката. Само на елита и високопоставените функционери на Световното държавно управление ще бъде позволено да имат персонално оръжие, пари и коли.

Ако индивидът е направил съществено закононарушение, неговата карта ще бъде взета в контролния пункт, където той я показа. След това същият човек няма да може да получава храна, вода, жилище и квалифицирана здравна помощ и публично ще се смята за заточеник. Така ще бъдат основани огромни банди от изгонени, и те ще живеят в места, където ще си намират средства за битие. Тях ще ги ловят и убиват при първа опция. Лица, помагащи на прогонените по какъвто и да е метод, също ще бъдат убивани. Вместо нарушителите, непредаващи се на полицията или военните в течение на избран интервал от време, затворническите периоди ще отбиват техните родственици, подбирани наслука.

Ще се разпалват несъгласия сред съперничещи си фракции и групи, такива като араби и евреи, африканските племена, и ще им се разрешава да водят войни за изтребване с потреблението на наблюдаващи от НАТО и Организация на обединените нации. Същата тактичност ще се употребява и в Централна и Южна Америка. Тези войни ще се правят, до момента в който се утвърди Световното Правителство, и те ще бъдат проведени на всички континенти, където живеят огромни групи от хора с етнически и религиозни разлики, такива като сикхите, пакистанските мюсюлмани и индийските индуисти. Етническите и религиозни несъгласия ще бъдат засилвани и изостряни, а като средство за „ урегулиране “ на тези несъгласия ще се подстрекават и насърчават жестоки спорове. Всички осведомителни служби и средства на печата ще се намират под контрола на Световното Правителство. Под формата на „ развлечения “ ще се устройват регулярни промивания на мозъка, което към този момент се практикува в Съединени американски щати, където това е станало изкуство. Децата, отнемани от „ нелоялните “ родители, ще получават особено образование, предопределено да ги ожесточава. Младежта и от двата пола ще се образова за защита на пандизите в системите на трудовите лагери на Световното Правителство. ”

От казаното дотук е явно, че още доста следва да се направи, преди да настъпи Новият Световен Ред. Комитетът 300 дълго време е усъвършенствал проектите си за опустошение на цивилизацията. Някои от тези проекти станаха известни от класическата книга на Збигнев Бжежински „ Технотронната епоха “ и от работите на създателя на „ Римския клуб “ Аурелио Печеи, изключително от книгата му „ Пред пропаст “.

* Със съкращения от изявление на Александър Зиновиев за сп. „ Российская Федерация сегодня “, N 18, 2000 година Превод: Георги Ангелов
Източник: 
Снимка: Зиновьев, Александр Александрович (1922-2006), ru.wikipedia.org

Източник: webstage.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР