В това Народното събрание трудно може да се състави хомогенно

...
В това Народното събрание трудно може да се състави хомогенно
Коментари Харесай

Карадайъ предлага да се ходи на избори час по-скоро -

В това Народното събрание мъчно може да се сформира хомогенно болшинство, тъй че България да има изрично евроатлантическо ръководство. Ние би трябвало още веднъж да се обърнем към гласоподавателите и в идващия парламент да не влизаме вътре с ненавист и отричане.

Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на днешната консултация с президента Румен Радев. Само Движение за права и свободи и - от и, че сега парламентарната бюджетна комисия преглежда Закона за държавния бюджет на второ четене.

Президентът съобщи, че политическата рецесия не може да се реши единствено от една партия и че е значимо политическите водачи да работят в полза на всички български жители в интернационален и народен подтекст.

" Очакваме решения от Народно събрание по значими въпроси. Актуализацията на бюджета и пакетът закони за начало на работа по Плана за възобновяване и резистентност не търпят отсрочване и се надявам партиите да влязат в конструктивен разговор ", сподели Румен Радев.

Лидерът на Мустафа Карадайъ разгласи, че политическата рецесия се дължи на политиката на досегашната ръководеща коалиция, " учредена на лъжата и омразата ":

" Последната коалиция не се основа на база полезности и политики, а на база отричане. Цялата ѝ активност беше учредена на лъжата. Ние в Народно събрание се опитвахме да разобличаваме по разнообразни способи лъжите, които се опитваха да ни внушават. "

Според Карадйъ пътят към изхода от политическата рецесия е почнал с сполучливия избор на съмнение към държавното управление, което във всички случаи е отказвало да води разговор с опозицията.

" Самонарекоха се " смяна " и внушиха, че нарушаването на Конституцията и законите е вярна процедура, в случай че се прави от верните хора. Тези, които се опитваха да пазят върховенството на страната и правото, те назоваха мафия, предатели и превратаджии ".

Лидерът на Движение за права и свободи акцентира, че те водят поредна политика и нееднократно са споделяли, че разговорът би трябвало да се възвърне в името на демокрацията.

" Ние отпреди повече от година и половина призовавахме България час по-скоро да си внесе Плана за възобновяване в Брюксел. Бюджетът за 2021 година трябваше да е съгласуван с тези тематики. Пропуснахме цялата 2021 г.и сега сме в същата обстановка ", сподели Мустафа Карадайъ.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР