В Търговище обявиха конкурс за най-атрактивна коледна украса. Вече започна

...
В Търговище обявиха конкурс за най-атрактивна коледна украса. Вече започна
Коментари Харесай

В Търговище обявиха конкурс за най-атрактивна коледна украса

В Търговище оповестиха конкурс за най-атрактивна коледна декорация. Вече стартира записването за присъединяване в конкуренцията, оповестена от общинската администрация, оповестяват от администрацията.

В състезанието могат да се включат всички 51 обитаеми места от общината и кварталите "Въбел " и "Бряг ", както и всички поданици на Търговище. В категорията за обитаемоте места ще се правят оценка най-оригинално украсени централна част и/или улици. Допълнително точки ще носи включването на учебни заведения, детски градини, читалища, както и присъединяване на цялата локална общественост в самодейността.

В състезанието за частни домове могат да вземат участие всички поданици на общината, които слагат празнична декорация на фасадите на домовете си и/или дворовете си, прецизират уредниците. Наградите за отличените в категорията за обитаемоте места ще бъдат от 500 лева, 200 лева и 100 лева за първите три места и поощрителна премия. Премията би трябвало да се употребява за обогатяване на украсата или за закупуване на парково и друго обзавеждане или съоръжение, тъй че придобивката да се употребява от жителите на селото или квартала.

В категорията за жилищните обекти премиите са предметни. За спечелилия тя е с равноценност 200 лева Има и поощрителна с равноценност от 100 лева

Записването в състезанието е до 10 декември. Комисия, назначена със заповед на кмета Димитров, ще обходи обитаемоте места и адресите, за които има подадена поръчка, и ще дефинира спечелилите. Призьорите ще бъдат оповестени преди Коледа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР