В своето първо интервю пред медиите откакто пое управлението на

...
В своето първо интервю пред медиите откакто пое управлението на
Коментари Харесай

Васьор няма да променя стратегическия екип на Ферари

В своето първо изявление пред медиите откогато пое ръководството на тима на Ферари във Формула 1 Фредерик Васьор разкри, че не има намерение да прави промени в състава на стратегическия екип на Скудерията. Той обаче добави, че ще има промени в метода на работа на отдела, с цел да се стига по-бързо и елементарно до вземането на съответните решения.
 Васьор разяснява стратегическите провали на Ферари Васьор разяснява стратегическите провали на Ферари
„ Когато се приказва за другите отдели (стратегия, аеродинамика, шаси и други) в никакъв случай на би трябвало да се фокусирате единствено върху горната част на пирамидата. Много постоянно когато се приказва за тактиката става дума за цялостната организация, а освен индивида, който седи на стената на боксовете.

„ Аз се пробвам да схвана какво тъкмо се е случило при всяка една от грешките предходната година и да знам дали става дума за неверно решение, неприятна организация или слаба връзка “, изясни Васьор пред motorsport.com.

„ Много постоянно на стената на боксовете най-големият проблем е прекомерно многото връзка и количеството хора, които вземат участие в нея. Ако прекалено много хора взе участие в една полемика тя лишава повече време и колата към този момент ще е в идната обиколка.

„ Трябва да има ясна конструкция на връзката сред верните хора на точните позиции. Всичко е в развой на развиване “, сподели още Васьор.
 Фред Васьор: Няма да имаме водач №1 Фред Васьор: Няма да имаме водач №1
В хода на сезон 2022 Ферари позволи няколко стратегически неточности, най-много в Монако, Англия и Бразилия, които костваха на водачите на „ Черните кончета “ Шарл Леклер и Карлос Сайнц шансове за победи или полпозиции.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР