Отборът на Лацио се наложи с 2:0 над борещия се

...
Отборът на Лацио се наложи с 2:0 над борещия се
Коментари Харесай

Лацио продължава да диша във врата на Рома и Аталанта

Отборът на Лацио се наложи с 2:0 над борещия се за оцеляването си в Серия А тим на Емполи и записа четвърта победа в последните си пет мача. " Лациалите " събират 59 точки на 7-ото място, само че са единствено на 1 от Аталанта и Рома, които са пред тях и държат квоти за европейските клубни шампионати през есента.

Емполи е на 17-о място - тъкмо над чертата на изпадащите, с 32 точки или две повече от Удинезе, който в понеделник гостува на Лече.
 Футболист на Лацио призна за душевен проблеми
Футболист на Лацио призна за душевен проблеми

Пред клубната телевизия

Испанецът Патрисио Хабарон-Патрик откри в 3-ата минута на добавеното време, а минута преди края на постоянните 90 Матиас Весино затвърди триумфа с втори гол.

Първата по-интересна обстановка беше за гостите в 17-ата минута, когато Чичо Капуто вкара гол след подаване на Матео Канчелиери, само че съдиите решиха, че е засада. Последва една опция за Лацио и Чиро Имобиле, само че неточност на Матео Гендузи попречи на Алесио Романьоли да спре пас към Капуто. Той стреля, само че удивително избавяне на вратаря на домакините Христос Мандас остави нулевото тъждество.

Гостите изглеждаха по-активни, само че все пак Лацио поведе с последния удар на полувремето, откакто ъглов удар на Матиа Закани откри Патрик изненадващо непокрит. Испанецът стреля от няколко метра и нямаше по какъв начин да сбърка.

В началото на второто полувреме имаше положителни благоприятни условия и в двете направления. Точно преди Лацио да вкара, още веднъж вратарят Мандас избави вратата си при удар на албанеца Стивън Шпенди. В 89-ата минута Педро Родригес асистира на Весино, който от центъра на наказателното поле прати топката в мрежата за 2:0.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР