В света на известните е съвсем нормално деца и родители

...
В света на известните е съвсем нормално деца и родители
Коментари Харесай

Знаменитости, станали по-известни от популярните си родители

В света на известните е напълно обикновено деца и родители да работят в една и съща промишленост, най-често в музикалната и филмовата. За едно дете да оправдае упованията на родителите си в никакъв случай не е елементарно, само че значително са образците за деца, които не просто са станали известни колкото родителите си, а даже и са ги надминали. Ето 10 доказателства.

Анджелина Джоли
 Снимка 601241
Източник: GettyImages

И тя, и татко ѝ Джон Войт са носители на Оскар. Актрисата обаче съумява да го надмине по известност освен поради функциите си в киното, само че и поради филантропичната си активност,  от която мнозина се впечатляват.

Майли Сайръс
 Снимка 612110
Източник: GettyImages

Името ѝ е към този момент известно в целия свят. Кариерата ѝ несъмнено е изпреварила тази на татко ѝ Били Рей Сайръс, който също е музикант. Днес обаче той е по-скоро прочут като бащата на Майли, в сравнение с със личната си музикална кариера.

Майкъл Дъглас
 Снимка 614954
Източник: GettyImages

Той е синът на Кърк Дъглас, последвал го в актьорската кариера. Бащата ни е прочут с присъединяване си в един от най-добре оценените от критиците филми - " Спартак " на Стенли Кубрик. А синът Майкъл Дъглас продължава да е едно от най-големите имена в Холивуд.

Дженифър Анистън
 Снимка 614955
Източник: GettyImages

Баща ѝ Джон Анистън е почитан ефирен и кино артист, само че щерка му Дженифър е тази, която прави семейството в действителност известна. Откакто изигра Рейчъл в " Приятели ", Дженифър Анистън е една от най-популярните и разпознаваеми актриси в целия свят.

Чарли Шийн
 Снимка 564562
Източник: GettyImages

Той фактически надмина татко си Мартин по известност, само че освен с помощта на актьорската си кариера. Вярно е, че в един миг от живота си Чарли е измежду най-добре платените телевизионни артисти, само че разгулният му живот също е била една от най-обсъжданите тематики от света на известните.

Дрю Баримор
 Снимка 614956
Източник: GettyImages

Тя постоянно е била обременена от фамилното си завещание. Въпреки бунтарското си детство и тийнейджърски години, тя съумява да надмине упованията на всички, като се трансформира в една от най-обичаните холивудски актриси за времето си.

Лили Колинс
 Снимка 614957
Източник: GettyImages

Баща ѝ е музикантът Фил Колинс, което безспорно ѝ е оказвало напън да построи сполучлива кариера. Лили Колинс обаче се оправя с предизвикването и сега е една от най-популярните млади актриси.

Енрике Иглесиас
 Снимка 614958
Източник: GettyImages

Съперничеството му с татко му Хулио Иглесиас е добре известно. Енрике се е потвърдил като по-успешния музикант, защото може да се похвали с повече триумфи в Billboard, написа Stars Insider.

Джиджи и Бела Хадид
 Снимка 579311
Източник: GettyImages

Майка им Йоланда е много известно име измежду моделите, само че не би било пресилено да се каже, че са я засенчили. Все отново сестрите Джиджи и Бела Хадид са едни от най-високоплатените модели сега.

Ема Робъртс
 Снимка 614959
Източник: GettyImages

Фамилията ѝ ни подсказва, че е роднински обвързвана с Джулия Робъртс. Ема също е актриса, какъвто е и татко ѝ Ерик Робъртс. Едва ли обаче като дребна Ема е предполагала, че ще има по-успешна кариера от него.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР