В сутрешните часове, главно в западната част на Дунавската равнина

...
В сутрешните часове, главно в западната част на Дунавската равнина
Коментари Харесай

Топло И Слънчево Време В Цялата Страна!

В утринните часове, основно в западната част на Дунавската низина и в обособени региони на Горнотракийската равнина, ще бъде мъгливо и там дневните температури ще остават малко по-ниски. След обяд от запад и междинната облачност ще стартира да се усилва. Ще духа слаб в източните региони до сдържан вятър от запад- югозапад.

Максималните температури ще са сред 11° и 16°. Това заяви дежурният синоптик Евгения Егова от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при Българската академия на науките (БАН), представена от " Фокус ". Над Черноморието ще е най-вече слънчево.

Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-югозапад. Максималните температури ще са 12°-14°. Вълнението на морето ще е към 2 бала. Температурата на морската вода е 11° - 12°. Над планините ще доминира слънчево време, с висока облачност. Ще духа сдържан и мощен вятър от запад- югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 9°, на 2000 метра – към 4°. Атмосферното налягане ще се намалява и ще е по-ниско от междинното за месец декември.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР