В сряда мрежата Helium (HNT) завърши миграцията си към блокчейна

...
В сряда мрежата Helium (HNT) завърши миграцията си към блокчейна
Коментари Харесай

Цената на Helium скочи след успешна миграция към блокчейна Solana

В сряда мрежата Helium (HNT) приключи миграцията си към блокчейна на Solana (SOL), а основният изпълнителен шеф на фондация " Helium " Абхай Кумар счита, че този ъпгрейд ще усъвършенства мащабируемостта и надеждността на плана.

Миграцията предлага по-добра функционалност на мрежата на Helium Network, в това число по-висока скорост на транзакциите и нови благоприятни условия за смарт контракти.

Фондация и други допринасящи организации в този момент могат да съсредоточат повече запаси върху ускоряването на растежа на децентрализираните безжични мрежи и въвеждането на нови приложения, които основават икономическа успеваемост и преодоляват цифровото разделяне, защото към този момент не е належащо да поддържат блокчейни  от първи пласт.

Helium има за цел да създаде мрежа за интернет на нещата (IoT), захранвана от физически горещи точки (hotspots).


 


HNT, родния токен на мрежата, възнаграждава участниците за валидиране на покритието и даване на безжични горещи точки. Понастоящем HNT се търгува на цена от $1.75, което съставлява спад от към 2.7% през последните 24 часа, само че растеж от над 11% през последните седем дни.

SOL на Solana сега се търгува на цена от $21.30, което съставлява спад от 5% през последните 24 часа и повече от 11.5% през последната седмица.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР