В средата на септември потенциалните инвеститори се сблъскват с един

...
В средата на септември потенциалните инвеститори се сблъскват с един
Коментари Харесай

Добра идея ли е да купувате Биткойн през септември?

В средата на септември евентуалните вложители се сблъскват с един основен въпрос: Сега ли е подобаващият миг да се обмисли инвестиция в Биткойн (BTC)?

В сферата на криптовалутите нищо не е несъмнено. Въпреки това няколко индикатора сочат, че Биткойн може би се приготвя за доста привършване на месеца.

Към момента на писане на публикацията Биткойн се търгува на цена от $26,647, което значи повишаване с 1.5% в границите на деня и с 2% през седмицата.

Като се има поради неотдавнашният връх на Биткойн от $69,000, актуалната оценка може да се смята за релативно подценена. Това противоречие поражда вероятността за евентуално възобновление в бъдеще.

От 2022 година насам пазарът на криптовалути е изправен пред тествания, характеризиращи се с нескончаем мечи тренд. Въпреки това има признаци, че тази мрачна фаза може би е покрай своя край. Като се има поради ролята на Биткойн като отличник в областта на криптовалутите, всяка индикация за неговото възобновяване може да се пояснява като позитивно предвещание за по-широкия крипто пазар.

Едно удивително развиване в крипто сферата, което може да помогне за позитивното развиване на траекторията на Биткойн, е утвърждението на спот Биткойн борсово търгуван фонд (ETF) от Комисията по скъпи бумаги и фондови тържища на Съединени американски щати (SEC).

Регулаторната зелена светлина изглажда пътя за по-достъпни и сигурни вложения в Биткойн. С увеличението на достъпността Биткойн евентуално ще притегли по-широк набор от вложители, което евентуално ще подхрани внезапното повишаване на търсенето на криптовалутата.

Според логаритмите за машинно образование на PricePredictions има изгледи Биткойн да доближи $27,288 до края на септември, което съставлява евентуална опция за облага за ранните вложители.

През миналата година Биткойн сподели забележителна резистентност и капацитет за напредък. Въпреки че се ориентира в приливите и отливите на волатилния крипто пазар, BTC съумя да си обезпечи 32% растеж на цената си. Това показване значи, че даже в изискванията на неустановеност и съмнения, водещият цифров актив поредно притегля вложителите и резервира позицията си на водеща криптовалута .

Трайната доминация на Биткойн в региона на криптовалутите става явна, когато се съпостави със актуалните му валути. През последната година BTC е надминал впечатляващите 87% от 100-те най-големи криптовалути.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР