В средата на месец юли Райна погреба майка си Боянка,

...
В средата на месец юли Райна погреба майка си Боянка,
Коментари Харесай

Райна загърби траура, хукна по почивки

В средата на месец юли Райна погреба майка си Боянка, която си отиде на 65-годишна възраст. Месец по-късно фолк певицата загърби траура и хукна по почивки още преди да са минали 40 дни. Изпълнителката от Сандански отлетя до красивото испанско градче Малага, от където не стопира да качва красиви фотоси, да сменя тоалет след тоалет и да се любува на забележителностите. Тя посети и Марбела - магнит за звезди и богаташи.

Някои от почитателите й в обществената мрежа я порицаха, че до през вчерашния ден е плакала за родителката си, а в този момент си гледа кефа по чужбина. Почивката на Райна надали е планувана от по-рано, поради пандемията. Така, че дейностите й са изцяло премислени дейности.

Припомняме ви, че майката на Райна умря в резултат на рак. Тя бе заровена в гробищния парк в Сандански. По последния й земен път я изпрати Райна, която плачеше неутешимо. В траурната върволица бяха и братът на певицата Огнян, както и татко й Кирил. Боянка Терзийска е една от първите търговки в Сандански, имала магазин на центъра на града. Тя и брачният партньор й Кирил продавали мъжки и дамски облекла, само че откакто Райна тръгнала да покорява попфолк сцената, те оставили бизнеса и отпътували за столицата, с цел да са по-близо до щерка си.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР