В случай, че Украйна нанесе удари по Крим, няма да

...
В случай, че Украйна нанесе удари по Крим, няма да
Коментари Харесай

Медведев отново заплашва: Цяла Украйна ще изгори, ако атакува Крим

В случай, че Украйна нанесе удари по Крим, " няма да има договаряния ", ще има единствено ответни удари против " цялата територия, следена от Киев ". Това съобщи заместник-председателят на съветския съвет за сигурност Дмитрий Медведев в документално изявление с журналистката Надана Фридрихсон, оповестено в канала й в Telegram и представено от следената от Кремъл организация ТАСС.

" В този случай няма да има договаряния, ще има единствено ответни удари. Цялата Украйна, която остава под ръководството на Киев, ще изгори ", сподели Медведев, отговаряйки на въпроса дали Русия ще бъде принудена да договаря с Украйна след удари по Крим. " Нашият отговор може да бъде всевъзможен. Президентът на Русия напълно несъмнено сподели това. " - мродължи Медведев.

По думите му, Русия не си слага никакви ограничавания и според от характера на заканите е подготвена да употребява всички типове оръжия " в сходство с нашите доктринални документи, в това число Основите на нуклеарното въздържане ". „ Мога да ви уверя, че отговорът ще бъде бърз, корав и безапелационен “, закани се Медведев. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР