В случай, че третият мандат бъде връчен на Демократична България,

...
В случай, че третият мандат бъде връчен на Демократична България,
Коментари Харесай

Готови ли са ДБ да преговарят за правителство? Говори техен депутат

В случай, че третият мандат бъде връчен на " Демократична България ", ние ще се отнесем с цялата отговорност, съобщи в предаването „ Офанзива ” по НоваНюз заместник-председателката на парламентарната група на Демократична България Людмила Илиева.

„ Относно опциите за коалиция, " Продължаваме промяната " са натурален наш сътрудник. Бихме провели диалог с тях. Три са целите ни - да изведем на челен ред националната сигурност – незабавно модернизиране на армията. Вторият е – правосъдна промяна, освен промяна на основния прокурор. Трето – стопански напредък ”, показа Илиева.
-->
Запитана по какъв начин ще гласоподават при избора на държавно управление, препоръчано от ГЕРБ в зала, тя отговори: „ Не знаем по какъв начин ГЕРБ ще направи мандат ”.

„ Групата, препоръчана от ГЕРБ за диалози, е неупълномощена за политически диалози, сподели тя. ГЕРБ са носители на първия мандат. Те би трябвало да го осъществят. Ако не го осъществят, тогава има ясна процедура ”, съобщи Илиева.

От Демократична България няма да се срещат с основния прокурор Иван Гешев. Той изпрати писма за среща с парламентарно показаните партии. Причината е, че от обединението изрично желаят неговата оставка.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР