В следващите няколко дни Qatar Airways ще подари 100 000

...
В следващите няколко дни Qatar Airways ще подари 100 000
Коментари Харесай

Qatar Airways подарява 100 000 безплатни билета на медиците

В идващите няколко дни Qatar Airways ще подари 100 000 безвъзмездни билета на медицински служащи от първа линия, с което показва голямата си признателност към медиците за тяхната всеотдайна работа и същински подвиг в битката против COVID-19.

През последните месеци, Qatar Airways не спря да лети и изпълнявайки съществени натоварени линии, както и над 100 чартърни полета, самолетната компания извърши сполучливо задачата да прибере над един милион души назад при фамилиите им в тези несигурни за всички времена. Усилията самолетната компания да остане виновна към обществото се възнаградиха с голям брой изказани благодарности от пътуващи и държавни управления в целия свят. Авиокомпанията, мощно разчувствана от получената противоположна връзка от своята поддръжка, взе решение, че е време в този момент тя да изкаже признателност и да поддържа същинските герои на деня - медиците по света.

Кампанията започва в 00.01ч. на 12 май и ще завърши в 23:59ч. на 18 май. Медицинските експерти би трябвало да се записват на qatarairways.com/ThankYouHeroes като попълнят къс формуляр, след което ще получат неповторим промоционален код. Побързайте да изпратите регистрация, защото поръчките ще се обработват съгласно времето на направените регистрации и до привършване на плануваните билети.

Медицински експерти от целия свят могат да вземат участие. За да се обезпечи бистрота, всяка страна има избран брой билети съгласно броя население.

Получилите промоционален код могат да резервират до два двупосочни билета с него за пътешестване икономична класа по полетите на Qatar Airways - един за записания и един за негов компаньон. Билетите би трябвало да бъдат издадени до 26 ноември с потегляне най-късно 10 декември 2020 година Билетите ще имат извънредно демократични условия - безграничен брой промени на датите на пътуването или дестинацията без такси. Тарифата и горивната такса и други доплащания са за сметка на самолетната компания, пътуващите покриват единствено летищните такси.*

Изпълнителният шеф на Qatar Airways Group, Негово Превъзходителство господин Акбар Ал Бакер съобщи: " Ние в Qatar Airways сме безпределно признателни на медицинските служащи по света за тяхната работа и безрезервност да се грижат за хората в тези сложни времена. Тяхната добрина, ангажираност и професионализъм избавят стотици хиляди животи всеки ден.

" Обединени от тяхната безрезервност, изричаме нашата голяма признателност. Сега е наш ред да подкрепим медиците от първа линия. Няма думи или жест, задоволителни да възнаградят тези смели мъже и дами, само че се надяваме че нашето предложение за безвъзмездни билети с Qatar Airways ще им разреши малко заслужена отмора някъде по света, където постоянно са мечтали да отидат. "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР