В следпразничните януарски дни може би имате нужда от модно

...
В следпразничните януарски дни може би имате нужда от модно
Коментари Харесай

5 цветови комбинации за по-елегантен стайлинг тази седмица

В следпразничните януарски дни може би имате потребност от фешън ентусиазъм, изключително при започване на новата работна седмица, когато ви се желае напряко да преминете към вторник. И ние ще ви го дадем, като този път ще се фокусираме върху цветовете и методите им на съчетание. Едно от нещата, с които елементарно ще откроите персоналния си жанр.

От една страна минималистът във вас би избрал тези и топли нюанси на бяло, бежово и кафяво, които припомнят на чаша горещо капучино и, съчетани в един тоалет, носят чувство за уют. Освен това постоянно стоят изтънчено, даже и в случай че сте избрали ярък деним и camel палто.
               

Тъмно синьото нормално участва в зимния дрешник, само че с цел да не стои скучно, ви съветваме да го комбинирате с екрю и кафяво, а на финала да добавите и нещо в алено – може да е подробност от дрехата или аксесоар – чанта, обувки или украшение (идеи за декорации можете да откриете на ). По-наситеното кралско синьо обаче може да бъде съчетано с оранжево, с цел да се получи по-интересен и открояващ се аутфит. От друга страна оранжевото може да се носи с кафяво, както и с настоящото зелено, като няма никакво значение кой тъкмо от нюансите господства в тоалета ви.
               

Ако предпочитате мрачно сиво и черно, можете да ги освежите с приглушени нюанси на по този начин наречения цвят горчица – една много непредвидена, само че стилна цветова. С това още един път ще се убедите, че колкото повече експериментирате с неща оттатък класиките като черно и бяло, толкоз по-вероятно е да постигнете много положителни резултати с наличните неща в дрешника си.
               

 

 

 
  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР