В скорошно публично събитие, състояло се в Лас Вегас, Присила

...
В скорошно публично събитие, състояло се в Лас Вегас, Присила
Коментари Харесай

Присила Пресли разкри защо с Елвис не са имали повече деца

В скорошно обществено събитие, състояло се в Лас Вегас, Присила Пресли намерено приказва за кариерата  и най-много за персоналния си живот. 78-годишната актриса разкри даже и за какво по време на шестгодишния си брак с Елвис Пресли нямат друго дете, с изключение на към този момент починалата Лиса Мари.
 Priscilla на София Копола - всичко, което знаем за новия филм за връзката на Присила и Елвис Пресли
Драматичният брак на Присила и Елвис Пресли още веднъж на фокус

Какво знаем за новия филм на София Копола

Пред 400-те присъстващи, Присила показа, че точно брачният партньор ѝ не е желал още едно дете, откакто двойката посреща щерка си през 1968 година

" Елвис имаше прекомерно претрупан график, пътуваше непрекъснато и изпитваше виновност, че не отделя нужното време на Лиса, изключително когато бе по-малка. Затова бе уверен, че не е добра концепция да имаме още едно дете ", сподели брачната половинка на рок звездата.

Романсът на Присила и Елвис е документиран в новия филм Priscilla, режисиран от носителката на Оскар София Копола. Филмът, който в към този момент е по кината, разказва любовната история сред известната двойка - от момента, в който се срещат за първи път в Германия. Като основа за сюжета, Копола употребява записките на Присила от 1985 година Elvis and Me.

В ролята на  ще забележим Кейли Спейни, а в тази на  - Джейкъб Елорди, прочут от сериала " Еуфория ". 

Спейни неотдавна показа пред People какво е да се преобразиш в Присила на снимачната площадка. " Всички работиха необикновено старателно ", сподели 25-годишната актриса за екипа на кино лентата, който се грижи за прическата, грима и дрешника, с цел да вдъхне живот на класическия тип на Присила. И въпреки някои от перуките, да са били " много тежки " за Кейли, в действителност тя се е забавлявала да се види по този метод.

А с цел да влезе оптимално правдиво в облика и да пресъздаде маниерите, Спайни прекарва известно време със самата Присила. И отбелязва: " Тя е жена от друга ера. "
 Райли Киоу - дъщерята на Лиса Мари Пресли, която получи цялото фамилно завещание
Жената, която наследи цялото благосъстояние на Елвис

Успя да победи даже баба си

Неотдавна Присила Пресли разказа за желанието си да бъде, покрай някогашния си брачен партньор, умрял през 1977 година Там почиват и щерка ѝ Лиса Мари и нейният наследник Бенджамин, както и бащата на Елвис - Върнън и баба му Мини.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР