В началото на март стана ясно, че Кейт Бекинсейл е

...
В началото на март стана ясно, че Кейт Бекинсейл е
Коментари Харесай

Два месеца след хоспитализацията - какво се случва с Кейт Бекинсейл

В началото на март стана ясно, че Кейт Бекинсейл е била приета в болница. Тогава тя качваше изявления в обществените си мрежи от болничното заведение, само че по този начин и не показа какво е наложило приемането ѝ там.
 Кейт Бекинсейл в болница - какво е здравословното ѝ положение
Почти 2 седмици в болница - какво се случва с Кейт Бекинсейл

Актрисата демонстрира борбен дух

Почти два месеца по-късно обаче разбрахме, че за благополучие актрисата към този момент е добре. Първото публично събитие, на което участва тя след здравословните проблеми, през които е минала, бе при започване на този месец.

По време галата на King`s Trust в Ню Йорк тя показа пред People, че е имала " тежка година ".  така и не разкри детайлности за здравословното си положение, само че издаде, че родителите и, както и котката ѝ, също са имали проблеми.

" Ето за какво е хубаво да дойдеш да се видиш с другари и да имаш малко вероятност. Мисля, че всеки е имал малко сложна година ", добави тя по време на събитието.

Въпреки провокациите, през които е минала неотдавна,  продължава да поддържа високия си дух и позитивизъм. Освен това се грижи и за тялото, и за душата си.

В Instagram профила си на няколко сторита и пост тя е качила видеа от йога тренировката си, която явно е за напреднали. Виждаме актрисата да извършва разнообразни комплицирани пози, демонстрирайки мощ, еластичност и устойчивост.
 Кейт Бекинсейл се похвали с нова прическа
Новата визия на Кейт Бекинсейл

Русото несъмнено ѝ отива

От отговора ѝ на коментар на консуматор под поста разбираме, че Кейт Бекинсейл същински се любува на йогата и прави оценка, че ѝ оказва помощ да се усеща добре.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР