В сигнал до bTV турист твърди, че е набит от

...
В сигнал до bTV турист твърди, че е набит от
Коментари Харесай

Защо се стигна до бой между турист и служител на ски лифта в Банско?


В сигнал до bTV екскурзиант твърди, че е набит от чиновник на ски лифта в Банско. От компанията концесионер потвърдиха за случая, само че описаха, че служителят им е бил провокиран.

От клипа излиза наяве, че има спор сред двама мъже. Служителят блъска екскурзианта в снега, а след това го удря с щеката. Мъжът си е извадил здравно и е подал тъжба.

„ Пристигнах на междинна станция към 16 ч., лифтът беше затворен, желаех да приказвам с служителят на компанията, с цел да ми услужи с помощ. Тъй като на тази междинна станция, с цел да се слезе назад има единствено алена и черна писта и поради това беше належащо да се кача с лифта до последваща станция, с цел да мина по по-лесен път. Обясних цялата обстановка по вежлив и общителен метод, само че освен че не ми беше препоръчана помощ, само че дори беше отговорено: „ Оправяй се, все тая, слизай надолу пешком “, описа пострадалият Николай Авджийски.

„ След това му обясних, че е затворил от по-рано плануваното време в 16:15, беше 16:10 в този миг. Той сподели, че неговият часовник демонстрира друго и да се оправям. Започнаха лека-полека в разговора да ескалират нещата, стигна се до словесни обиди взаимно, само че в даден миг той прескочи оборудванията и ме атакува, нанесе ми пестник в гърдите, настрана удари в гърба, изгубих равновесие тъй като бях на ските “, добави той.

Според маркетинг шефа на компанията концесионер Иван Обрейков записът на пострадалия е манипулиран и е без тон.
Снимка: bTV

„ Нашият чиновник се затичва към него, когато господина загатва майка му и хомосексуални прилагателни, надлежно конфликтът, който се случва. Това не е вярно и изобщо не го толерираме. За съжаления няма тон на нашата камера, с цел да се чуе какво тъкмо е споделил господина “, добави той.

Потърпевшият съобщи, че е потърсил разговор с компанията концесионер, само че до през днешния ден никой не се е свързал с него. Обрейков пък му отговори, че жалбата е подадена през вчерашния ден в 16 ч., а лифтът е бил спрян заради мощни пориви напразно.

Служителят е отхвърлен от работа. Представителят на компанията концесионер се извини на потърпешвия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР